OVO JE POREKLO SLAVICE ĆUKTERAS: Zbog ONOGA ŠTO joj se desilo početkom OVOG VEKA ostaćete u ŠOKU
Foto: © ATA Images

niste znali

OVO JE POREKLO SLAVICE ĆUKTERAS: Zbog ONOGA ŠTO joj se desilo početkom OVOG VEKA ostaćete u ŠOKU

Posle tri godine studijske pauze snimila je čak tri singla, od kojih je nauspešniji „Budi samo moj“ za koji je snimljen i video spot. Detinjstvo, obrazovanje i muzički počeci Slavica Ćukteraš je rođena 1985. godine u Šapcu. U rodnom gradu je završila nižu i srednju muzičku školu

Objavljeno:

Slavica Ćukteraš je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla polovinom dvehiljaditih učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Rođena je 28. januara 1985. godine u Šabcu.

Sa nekadašnjim fudbalskim golmanom Vladom Avramovim i ćerkom Viktorijom živi u Beogradu. Slavica je od detinjstva pokazivala sklonost ka muzici. Sa četiri godine je počela da svira violinu, a potom završila nižu muzičku školu, odsek klarinet. U srednjoj muzičkoj školi je pohađala teoriju, a šira javnost ju je upoznala 2004. godine kao jednu od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Osvojivši šesto mesto dobila je mogućnost da snimi pesmu. Singl „Život mi oduzmi“ koji je objavljen 2004. godine publika je vrlo dobro prihvatila. Nakon toga su usledili albumi „Nema pravila“, „Ćiribu ćiriba“, „Ekskluziva“ i „Nevreme“. Objavila je i nekoliko singlova, te duete sa Banetom Mojićevićem, Ognjenom Amidžićem i Dadom Polumentom. Nakon što je ostala u drugom stanju Slavica se povukla sa javne scene.

Posle tri godine studijske pauze snimila je čak tri singla, od kojih je nauspešniji „Budi samo moj“ za koji je snimljen i video spot. Detinjstvo, obrazovanje i muzički počeci Slavica Ćukteraš je rođena 1985. godine u Šapcu. U rodnom gradu je završila nižu i srednju muzičku školu. Da je muzika njena najveća ljubav pokazala je već sa četiri godine kada je počela da svira violinu. Potom je u osnovnoj školi svirala klarinet, dok je u srednjoj bila na teoretskom smeru. Kako je jednom prilikom priznala, muzički idoli su joj bili Zdravko Čolić i Bijelo dugme, ali je ipak uživala pevajući pesme Lepe Brene i Svetlane Cece Ražnatović.

1 / 5 Foto: Printscreen

Po završetku srednje škole prijavila se za učešće na muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ koje je osmislio i vodio Saša Popović. Pored nespornog talenta za pevanje, Slavica je pokazala i zavidno glumačko umeće, što se dopalo organizatorima, pa je dobila priliku da nastupa i u studiju. Publici i žiriju se predstavila raznolikim repertoarom, te je ušla u finale prve sezone tog muzičkog šoa. Finale u kome su pored nje učestvovali Branislav Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić, Darko Filipović i Nemanja Nikolić je održano 20. juna 2004. godine u beogradskoj hali „Pionir“. Pobedu je odneo Bane Mojićevć, a Slavica je kao i ostali finalisti dobila priliku da objavi pesmu. U saradnji s Elvirom Uzunovićem snimila je numeru „Život mi oduzmi“ koja je za vrlo kratko vreme postala pravi klupski hit.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.