BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROSLAVILA ĆERKICI PRVI ROĐENDAN
Foto: Instagram

srećno!

BOJANA RISTIVOJEVIĆ PROSLAVILA ĆERKICI PRVI ROĐENDAN

Za voditeljku je ovo najvažniji dan u životu

Objavljeno:

Bojana Ristivojević je danas organizovala proslavu prvog rođendana ćerke Mitre. Ona je okupila prijatelje i porodicu i u jednom restoranu napravila za svoju naslednicu pravu bajku, čemu svedoči i torta.

Roze torta na tri sprata imala je na sebi karusel, što se slavljenici, ali i mami, posebno dopalo.

Bojana se čak latila i mikrofona, a to je učinila i njena koleginica i prijateljica Jovana Jeremić, koja nije mogla da odoli da ne zapeva.

Podsetimo, Bojana se prošle godine na današnji dan porodila, a beba je došla malo pre termina. Njena devojčica je bila nestrpljiva da dođe na svet, a voditeljka nije skrivala sreću.

Bojana Ristivojević
foto: Instagram

Tek mesec dana kasnije otkrila je koje ime je dala ćerki, a tri meseca posle porođaja se vratila poslu. Tada je otkrila i da se rastala od svog partnera, Mitrinog oca, dok je još bila u drugom stanju.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - pričala je tada Bojana i priznala da joj je to najveći poraz u životu.

1 / 3 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.