VATRENA SRPSKA VODITELJKA DANAS ŽARI I PALI AZURNOM OBALOM: Skinula se i pokazala IZVAJANO TELO
Olja Crnogorac, Foto: Printscreen/Instagram/montenegrina_olja

seksi

VATRENA SRPSKA VODITELJKA DANAS ŽARI I PALI AZURNOM OBALOM: Skinula se i pokazala IZVAJANO TELO

Tek da vidite kako se voditeljka oblači

Objavljeno: 15:58h

Voditeljka Olja Crnogorac uživa za sve pare na Azurnoj obali, gde boravi poslednjih dana.

Olja, koja je inače poznata kao veliki hedonista i ljubitelj lagodnog života provodi svoje slobodne trenutke na Francuskoj rivijeri, gde i te kako ima vremena za dobar provod.

Olja Crnogorac
foto: Privatna arhiva

Naime Olja Crnogorac, koju su mnogi kako novinari, tako i ljudi iz sveta šoubiznisa prozivali da je sponzoruša i da ne krije da je veliki ljubitelj materijalnih stvari i novca.

Voditeljka preferira markiranu skupocenu gardeobu. Ona je na svom Instagramu objavila slike na kojima je u raznim odevnim kombinacijama.

Olja se na Instagramu pojavljuje u crnoj providnoj haljini, koja kao da je skrojena za nju, oblikuje joj zanosnu figuru, ističe obline, posebno grudi, ali i noge.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/montegrina_o

Na drugoj slici je na terasi jednog hotela na Azurnoj obali, obučena u blejzer, teget boje, kao i majici, farmerkama sa torbom poznatog italijanskog modnog brenda, a na trećoj slici u svetloplavoj šljaštećoj haljini.

Voditeljka za vreme svog boravka na Azurnoj obali, stigla je da obiđe čuveni Diznilend park i da uživa u njegovim čarima. Nema sumnje da je uživala u poznatom parku i njegovim brojnim atrakacijama.

Olja je stigla i da obiđe jedan restoran na Azurnoj obali, gde je probala ostrige i pila francusko belo vino, poznatog brenda.

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.