ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OČAJNA, HITNO SE OGLASILA: "Zloupotrebljena sam"
Foto: instagram/printscreen

sram ih bilo

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OČAJNA, HITNO SE OGLASILA: "Zloupotrebljena sam"

Sada se lepa Manuela odlučila na korak koji je mnoge iznenadio. Naime, ona se obratila svojim virtuelnim prijateljima sledećim rečima

Objavljeno:

Ćerka Dragane Mirković, Manuela, pažnju privlači kako zbog velike slave svoje majke tako i svojom lepotom i uspesima koje ređa na privatnom planu.

Da je stekla ogromnu popularnost govori činjenica da domaći portali gotovo svakodnevno izveštavaju o njoj, a to su mahom pohvalni tekstovi na račun Manuelinog izgleda imajući u vidu da čerka Dragane Mirković od kako je aktivirala Instagram nalog redovno deli fotke iz svog privatnog života i izveštava o destinacijama koje posećuje.

Sada se lepa Manuela odlučila na korak koji je mnoge iznenadio. Naime, ona se obratila svojim virtuelnim prijateljima sledećim rečima:

1 / 4 Foto: Printscreen

- Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava - napisala je ona u čemu ju je podržao brat kao i popularna pevačica koja je podelila objavu na svom profilu uz reči "Pametna moja devojčica".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.