BILA JE PINKOVA VODITELJKA KOJOJ JE POZLILO U EMISIJI: Danas je gledate kao političarku i NE ZNATE DA JE ISTA OSOBA
Foto: Print Screen Youtube

neviđena promena

BILA JE PINKOVA VODITELJKA KOJOJ JE POZLILO U EMISIJI: Danas je gledate kao političarku i NE ZNATE DA JE ISTA OSOBA

Čuveni pad dogodio se 2000. godine

Objavljeno:

Nekadašnja voditeljka Sanja Nikolić, prepoznatljiva po kratkoj, crnoj kosi, pala je u nesvest tokom informativne emisije koja je išla uživo u programu na televiziji “Pink”.

O ovom nemilom događaju, koji je još iz 2000. godine, ostala je upamćena do današnjeg dana. Međutim, Sanja je ostala u informativnoj redakciji još dugo takon tog događaja.

– Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak – ispričala je Sanja svojevremeno.

U njenom životu se dogodio veliki preokret, te je ova voditeljka otišla je u Skupštinu i to da radi kao narodni poslanik.

– Znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče – jednom novinar uvek novinar – kaže Sanja.

– Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava – zaključila je Sanja.

1 / 5 Foto: youtube/printscreen

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.