ANA NIKOLIĆ U CENTRU SKANDALA ZBOG GEJ PARADE! Trvdi da nije okrenula LEĐA LGBT popuaciji, ali...
Foto: ATA IMAGES

DA LI JE MOGUĆE?

ANA NIKOLIĆ U CENTRU SKANDALA ZBOG GEJ PARADE! Trvdi da nije okrenula LEĐA LGBT popuaciji, ali...

Ona je nekoliko puta pokušala da objasni na šta je mislila i da nije imala nameru nikoga da uvredi, ali čini se bezuspešno

Objavljeno:

Ana Nikolić poslednjih dana nalazi se u centru medijske pažnje zbog njene izjave o Paradi ponosa koja treba da se održi u Beogradu, a sada je na svom Instagram profilu pokušala da objasni da nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji i da je njena poruka pogrešno protumačena.

Nakon pevačicine izjave da je "generalno protiv paradiranja", a ne samo protiv šetnje pripadnika LGBT populacije, na domaćim portalima osvanuli su naslovi da je Ana okrenula leđa svojim dugogodišnjim prijateljima koji su druge seksualne orijentacije.

Ana Nikolić
foto: © ATA Images

Ona je nekoliko puta pokušala da objasni na šta je mislila i da nije imala nameru nikoga da uvredi, ali čini se bezuspešno, pa se odlučila na radikalan potez. Ana je napravila printskrin naslova sa jednog portala, a onda pored te slike napisala da ona nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji i da prijatelje ne bira po njihovom seksualnom opredeljenju, veri ili naciji.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

- Ana Nikolić nikada nije okrenula leđa LGBT populaciji, ali ih takođe nikada nije koristila u sopstvene marketing svrhe! Ne zanima me zaista šta su moji fanovi, ni kog su opredeljenja, vere, nacije... Nikome se nikada nisam dodvoravala, tako da ću ostati dosledna sebi! Vaša A. - napisala je Nikolićeva.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.