NAKON 4 MESECA OD NESTANKA MARIJANE ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Policija je DONELA ODLUKU!
Foto: Youtube

POTRESNO

NAKON 4 MESECA OD NESTANKA MARIJANE ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Policija je DONELA ODLUKU!

Policija već četiri četiri meseca neuspešno traga za bivšom zvezdom rijalitija

Objavljeno: 19:24h

Pobednica rijalitija Marijana Seifert, još uvek se vodi kao nestala osoba, a ceo nesrećan slučaj prijavio je njen suprug Karlo.

Policija već četiri četiri meseca neuspešno traga za bivšom zvezdom rijalitija, a sada su odlučili da ponovo pretraže određena područja.

Naime, zbog niskog vodostaja Save, policija će ponovo pretražiti područje oko Mosta mladosti i nizvodno.

Marijanina sestra se oglasila jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju, gde je priznala da više ne veruje da joj je sestra živa, ali bi svakako volela da je što pre pronađu i da konačno saznaju istinu.

1 / 6 Foto: Printscreen

Podsetimo, Marijana sa suprugom Karlom ima dete, koje su dobili 2020. godine, a bivša rijaliti zvezda ima dete i iz prvog braka koje sada ima 14 godina.

Rijaliti zvezda je nestala sa zagrebačke Savice, tačnije iz Lastovske ulice. Kada je izašla iz stana na sebi je imala majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, crne helanke sa belo-crvenom prugom i svetle patike.

Njen suprug Karlo, bivši vaterpolo trener, istog dana je za Slobodnu Dalmaciju rekao da se nada da će Marijana biti pronađena i da u to čvrsto veruje. Rekao je da je svoju suprugu poslednji put video u utorak uveče kada su legli na spavanje oko ponoći.

Marijana Čvrljak, Nikola Nemeševć Nemeš
foto: Printscreen Youtube

Marijanin bivši suprug, srpski muzičar Nikola Nemešević Nemeš, šokiran je njenim nestankom, i rekao je da se nada da će se sve dobro završiti.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.