KAKVA FOTKA! SNEŽANA ĐURIŠIĆ USLIKANA U PRISNOM ODNOSU SA DRUGIM MUŠKARCEM: Kraj peripetijama sa Vanjom, DOSTA JE!
Foto: Nemanja Nikolić

ne skida osmeh sa lica!

KAKVA FOTKA! SNEŽANA ĐURIŠIĆ USLIKANA U PRISNOM ODNOSU SA DRUGIM MUŠKARCEM: Kraj peripetijama sa Vanjom, DOSTA JE!

Poznaju se jako dugo!

Objavljeno:

Veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića u žiži je medijskog interesovanja, a od momenta kada su emotivni partneri potvrdili da su zajedno, pa sve do danas ništa u tom pogledu se nije promenilo

Tri godine je prošlo otkako je veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića potvrđena, a zaljubljeni par ne prestaje da intrigira javnost. Najčešće izjavama i postupcima estradna umetnica i ginekolog podstiču priče o svom odnosu te se tako u naslovima portala moglo pročitati da je Vanja Snežanu prevario sa studentkinjom, kojoj je napravio čak i dete, da se lažno predstavlja, da se njih dvoje i ne slažu toliko dobro kako tvrde u intervjuima, ali i da su na korak do prekida ili možda čak i prekinuli.

Upravo ova poslednja pretpostavka rodila se kod Snežaninih pratillaca i publike nakon skorašnje objave pevačice. Naime, ona je sa pratiocima na "Instagramu" podelila fotografiju dok obraz uz obraz pozira sa drugim muškarcem.

Prvo što su svi pomislili jeste da je reč o Snežaninom novom izabraniku te da je Vanja prošlost, ipak reč je samo o saradniku, klavijaturisti iz benda sa kojim ona godinama unazad nastupa i izuzetno ga ceni i poštuje.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

07:43

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.