NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA!DECA POZNATIH PRIVLAČE PAŽNJU AL NJIH NISMO VIDELI:Ove ČAROBNE DAME su SAN svakog roditelja
Foto: Dado Đilas

niste znali!

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA!DECA POZNATIH PRIVLAČE PAŽNJU AL NJIH NISMO VIDELI:Ove ČAROBNE DAME su SAN svakog roditelja

Ćerke Ane Mihajlovski lepotice su na mamu

Objavljeno:

Ana Mihajlovski mama je troje dece. Najstarije Ive koju je dobila u braku sa vlasnikom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, zatim Zoji i Petra koje je ima sa milionerom Mirkom Grubinom. Sin, a posebno ćerke Ane Mihajlovski nasledile su maminu lepotu, a veruje se i karakter i smisao za humor.

Sve pomenuto moglo se zaključiti na osnovu kratkog snimka koji je voditeljka nedavno objavila kao retrospektivu porodičnog letnjeg odmora. U jednom momentu ćerke Ane Mihajlovski dospele su u prvi plan, te su svi, kako voditeljkini pratioci tako i mediji i šira javnost mogli da se uvere u to da su već velike devojke, kulturne, željne avantura, a zaključak je i da međusobno gaje ljubav i poštovanje.

Starija Iva uvek je tu za mlađu Zoji da je posavetuje, ali zaštiti, dok su obe slabe na brata.

Kada su deca u pitanju Mihajlovska ima sve razloge da bude ponosna, jer je u vaspitanju svoja tri naslednika učinila pravu stvar.

Podsetimo, par meseci pred proslavu Nove 2020. godine bivši muž Ane Mihajlovski, Mirko Grubin i voditeljka odlučili su da probaju ponovo. Emocije među njima još jednom su se rodile, te su svom odnosu dali još jednu šansu. Budući da je od tog momenta prošlo dosta vremena, komentari mnogih su da su voditeljka i milioner uradili pravu stvar, najpre zbog svojih naslednika, a koliko su srećni svedoče Anine fotografije na "Instagramu".

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Već dve i po godine Ana ne skida osmeh sa lica, a njene najnovije slike sa letovanja posebnu pažnju medija i javnosti su privukle. Voditeljka je, naime, sa Grubinom i decom otišla na odmor, te stalno sa pratiocima deli kako se zabavljaju.

Umesto egzotičnih destinacija emotivni partneri, koji su u braku proveli sedam godina, odabrali su da ovo leto provedu putujući po Srbiji, stoga su prvo posetili Vražje Jezero, pa Crno, a zatim i Durmitor. Porodici se u nekom momentu pridružio i Mirkov brat Aleksandar Grubin, čije društvo je posebno prijalo Ani, te je i taj momenat ona ovekovečila i objavila na društvene mreže.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.