DUŠKO TOŠIĆ POKAZAO SVOJU MEZIMICU! Atina i Nika vole da provode vreme sa njom! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa!

DUŠKO TOŠIĆ POKAZAO SVOJU MEZIMICU! Atina i Nika vole da provode vreme sa njom! (FOTO)

Velika je podrška fudbaleru tokom razvoda

Objavljeno: 21:44h

Nije tajna da se sestra Duška Tošića našla u nezavidnom položaju nakon saznanja da se fudbaler razvodi od Jelene Karleuše. Katarina Tošić obožava brata, u potpunosti razume njegovu potrebu da nastavi solo, s druge strane ona je vrlo bliska sa Jelenom te saoseća i sa njenim bolom.

Sestra Duška Tošića najveća je podrška centralom beku tokom razvoda i svakako njegovo rame za plakanje i jedina osoba kojoj može da se poveri. Mada ne živi u Beogradu u poslednje vreme sve je češći gost sportiste, a budući da je leto i školskih obaveza nema društvo joj pravi mezimica Anja, koju Atina i Nika naprosto obožavaju. Duško voli kada mu sestra i sestričina dođu, tada su stalno zajedno, a njegove naslednice ne propuštaju momenat da i one provedu dragocene trenutke sa tetkom.

Da je Duško najbolji tata, pa i ujak na svetu svedoči fotografija koja je osvanula na "Instagram" profilu sportiste a u kadru su osim njega i njegove tri princeze Atina, Nika i Anja, za koje je sve u stanju da uradi. Fudbaler je devojčice poveo u druženje po gradu, a slika govori da su se ludo zabavili.

1 / 10 Foto: Printskrin: Instagram/duskotosic

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.