NJEGA SMO OBOŽAVALI U BJELOM DUGMETU, A ĆERKA MU JE RASNA LEPOTICA: Bavi se PEVANJEM i izgleda DRUGAČIJE OD SVIH
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

kakav šok

NJEGA SMO OBOŽAVALI U BJELOM DUGMETU, A ĆERKA MU JE RASNA LEPOTICA: Bavi se PEVANJEM i izgleda DRUGAČIJE OD SVIH

Naime, ona je još od malena bila zainteresovana za muziku i išla u muzičku školu, a visoke ambicije oduvek je imala kad je reč o violini

Objavljeno:

Sara Vojičić, ćerka pevača i nekadašnjeg vokala grupe “Bijelo dugme“, Mladena Vojičića Tife, pošla je očevim stopama, ali je rešila da bude pevačica metal benda, a nedavno je jedan član bivše grupe otkrio sve o svom drogiranju.

Naime, ona je još od malena bila zainteresovana za muziku i išla u muzičku školu, a visoke ambicije oduvek je imala kad je reč o violini.

Ipak, pevanje je presudilo, a otac joj je dao najvažniji savet u karijeri i najveća joj je podrška.

– Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim- rekla je jednom prilikom i dodala:

– Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.