STAVILA KATANAC! OSVANULA NIKAD VIĐENA SLIKA EVE RAS IZ MLADOSTI! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

opa!

STAVILA KATANAC! OSVANULA NIKAD VIĐENA SLIKA EVE RAS IZ MLADOSTI! (FOTO)

Ovako je izgledala Eva Ras u mladosti!

Objavljeno:

Eva Ras važi za jednu od naših najpoznatijih filmskih, pozorišnih i TV glumica. Tokom svoje višedecenijske karijere ostvarila je brojne značajne uloge, a neki od najpoznatijih filmova u kojima se pojavljuje su: “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT“; “Biće skoro propast sveta“; kao i “Za sad bez dobrog naslova“.

Međutim, mnogi su zaboravili kako je Eva izgledala u mladosti, budući da su mišljenja da je za nju vreme stalo. Na Instagram stranici pojavila se fotografija iz Evine mladosti, a zbog njene lepote muškarci su uzdisali za njom.

U svojoj ispovesti za portal Republika.rs Eva je prvi put progovorila o nekim detaljima iz života.

- Ispostavilo se da ono što ne volim, volim najviše na svetu! Nakon braka stavila sam katanac, nisam htela da se dam u promet! Ja i dalje volim svog supruga, ali ne kičerajski, sve što radim radim za njih. Meni nikada nije palo napamet da će Ras da umre pre mene, ja sam stigla na posao i jave mi da mi je umro suprug. Za ćerku isto tako, ja sam uvek brinula za nju, kada su tri policajca došla na vrata i kada su mi rekla da mi je ćerka umrla, ja naredne tri godine nisam bila pri sebi - priča Eva za Republika.rs.

1 / 7 Foto: Youtube

Bonus video:

01:37

EVA RAS PONOVO ŠOKIRA: O meni predrasude imaju tupavi intelektualci A ONDA IH NABROJALA! Posle ovih reči ćete se dobro zamisliti

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.