OVO JE MISTERIOZNA ŽENA ŠARENCA: Slavna KOŠARKAŠICA, NIKO NIJE IMAO POJMA (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

otkriveno

OVO JE MISTERIOZNA ŽENA ŠARENCA: Slavna KOŠARKAŠICA, NIKO NIJE IMAO POJMA (FOTO)

Voditelj ne voli da svoju porodicu eksponira u javnosti.

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih domaćih voditelja i sportskih komentatora, Slobodan Šarenac, više od dve decenije je u skladnom braku sa nekada uspešnom košarkašicom Anđelijom Arbutinom sa kojom ima dve ćerke.

Iako su mediji u više navrata pokušavali da zavire u njihov privatni svet, slavni par godinama vešto uspeva da sačuva svoju intimu o kojoj vrlo retko i govore.

Slobodan ima 54 godine i rođen je u Beogradu i Od 1990. godine je zaposlen na Radio-televiziji Srbije i do sada je izveštavao sa 10 evropskih i 5 svetskih košarkaških prvenstava, kao i tri Olimpijske igre.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Zajedničke fotografije Slobodana i Anđelije prava su retkost, a one sa ćerkama Ninom i Lanom maltene i ne postoje. Jedina prilika kada je popularni "Šareni", kako ga često zovu, pričao o supruzi, bila je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" kada je otkrio detalje početka njihove ljubavi.

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - rekao je tada.

Objašnjavajući zbog čega svoju porodicu ne eksponira u javnosti, Slobodan Šarenac ističe:

- Kad god bih u novinama video parove koji se zaklinju na večnu ljubav i pričaju hvalospeve o svom braku ili vezi, pomislio bih “neće ovo na dobro izaći”. Razumem potrebu ljudi da saznaju nešto više o poznatim ličnostima i nemam ništa protiv intervjua, ali da to bude s povodom, a pre svega s merom. Svašta se pričalo i pričaće se, ali to ne možeš zabraniti. Pojedini vole da se bave tuđim životima, više nego svojim. Međutim, kad kod kuće imaš zdravu porodicu i kad radiš posao koji voliš, ništa nije problem. Desi se i meni da se vratim umoran ili nerzvozan, ali čim vidim ćerke na vratima kako skakuću i pitaju: 'Gde si tata?' ili mi sednu u krilo i zagrle me, sva tenzija nestaje u roku od deset sekundi - naveo je tada.

Anđelija Arbutina
foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.