LAKIRALA NOKTE NAKON ŠTO JE ČULA ZA UBISTVO SNAJKE: O REAKCIJI je BRUJAO REGION, a Zorica Marjanović se OVIM ODALA
Foto: Zorana Jevtić

strašno

LAKIRALA NOKTE NAKON ŠTO JE ČULA ZA UBISTVO SNAJKE: O REAKCIJI je BRUJAO REGION, a Zorica Marjanović se OVIM ODALA

Pisalo se o Zoranu, njegovoj porodici, a majka Zorica nije ulivala poverenje naciji, te su najviše o njoj i govorili

Objavljeno:

Zoran Marjanović (41) osuđen je u petak na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koje se dogodilo na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine. Sudija je u obrazloženju presude izjavila da je nesumnjivo da je upravo Marjanović počinilac strašnog zločina, a nakon saznanja da će do kraja života boraviti iza rešetaka, osuđeni je pred sudnicom odmah poleteo u zagrljaj sinu iz prvog braka.

Ovaj slučaj je šokirao Balkan, a do dana današnjeg su svi raspravljali ko je i kako ubio Jelenu. Mnogi detalji koji su se desili pre 6 godina ulili su jezu u kostima mnogih građana naše države, a tada je cela nacija pažljivo pratila medije i sve što se pisalo o ovom slučaju.

Pisalo se o Zoranu, njegovoj porodici, a majka Zorica nije ulivala poverenje naciji, te su najviše o njoj i govorili. Jedna situacija koju su zabeležili novinari Informera pre 6 godina se i dalje prepričava.

1 / 3 Foto: Aleksandar Stojanović, Vladimir Sporčić

Ovo nedvosmisleno dokazuju dve fotografije snimljene ispred kuće Marjanovića odmah nakon što je otkriven Jelenin leš na nasipu u Borči. Na prvoj slici vidi se scena kada je Zorica obaveštena o ubistvu. U tom trenutku na njenoj desnoj ruci nokti su kratki i nisu izlakirani. Na drugoj slici, snimljenoj samo sat kasnije, dok je primala saučešće, tri nokta na Zoričinoj desnoj ruci su sređena, nadograđena i izlakirana jarkocrvenim lakom!

Zorica Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Ovaj frapantan detalj, osim što ukazuje da je svekrva Zorica glumila tugu (jer ko bi suočen sa saznanjem o zverskom ubistvu člana porodice uopšte pomislio na lakiranje noktiju!?!), ukazuje i na sumnju da je sređivanjem noktiju možda pokušala da prikrije tragove zločina, pisao je Informer tada.

Interesantno je i da se Zoran Marjanović ošišao na dan Jelenine sahrane i drastično promenio imidž, što su mnogi tada sa čuđenjem komentarisali. On je, naime, nakon otkrića zločina priveden na saslušanje u policiju kao glavnoosumnjičeni i u pritvoru je proveo 48 sati, posle čega je pušten. Odmah po izlasku, prva stvar koja mu je pala na pamet je da ode kod frizera! Marjanović je takvu odluku objasnio time da je hteo da bude pristojnog izgleda pred ćerkicom Janom, dok su pojedini mediji objavili da je povezan sa sektom koja nalaže da se šišanjem i brijanjem ukloni negativna energija i speru tragovi loših dela.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Podsetimo, majka Zorana Marjanovića i svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović, preminula je od posledica moždanog udara u aprilu ove godine.

Mediji su iznosili različite teorije zbog čega Zorica Marjanović nikada nije došla na grob svoje snaje Jelene koja je tragično preminula pre 6 godina- između ostalog pisali su da groblje remeti njenu energiju. Zoran je jednom prilikom rešio da stavi tačku na spekulacije i otkrio zašto njegova majka ne odlazi na groblje.

Zoran je, kako su preneli mediji, tada rekao i da njegova majka Zorica ne dolazi na sahrane "jer ima traumu još od smrti pradede Solunca".

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.