VESNA ĐOGANI PRVI PUT ISKRENO PROGOVORILA O RAZLAZU SA ĐOLETOM: Ovo niko nije znao, isplivala ISTINA!
Foto: Printscreen K1

VELIKI ŠOK

VESNA ĐOGANI PRVI PUT ISKRENO PROGOVORILA O RAZLAZU SA ĐOLETOM: Ovo niko nije znao, isplivala ISTINA!

Nevenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovao je navode na konto preljube

Objavljeno:

Da je moguće da se dogodi razlaz Vesne i Đoleta Đoganija javnost je poverovala nakon što se muzički par našao na prvoj emotivnoj prekretnici. Pre izvesnog vremena, naime, muzičar je uslikan, ali i snimljen od strane paparaca dok uživa u društvu druge žene, vozi se kolima, a spominjali su se i neki zagrljaji i poljupci.

1 / 4 Foto: TikTok

Nevenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovao je navode na konto preljube, a Vesna je čak jasno i glasno izjavila da Đoletu neizmerno veruje i da zna ko je žena sa kojom je provodio vreme, te da među njima nema ničega.

To je bio poslednji put da je par javno govorio o svojoj zajednici i izazovima, a nedavno se ponovo, a povodom promovisanja nove pesme, pevačica dotakla te teme. Na pitanje koliko dugo je s Đoletom u vezi i zašto se još uvek nisu odlučili da to ozvaniče otresito je odgovorila:

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

- Ja neću da se venčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu. Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći stah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav - kazala je Vesna.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.