KARLEUŠA KONTAKTIRALA DIDI J I TRAŽILA DA JOJ DA JEDNU STVAR: Odmah je dobila ODGOVOR, svi će pričati o OVOME!
Foto: Ana Paunković, Kurir privatna Arhiva

veliki šok

KARLEUŠA KONTAKTIRALA DIDI J I TRAŽILA DA JOJ DA JEDNU STVAR: Odmah je dobila ODGOVOR, svi će pričati o OVOME!

I ništa ne bi bilo čudno da ispod ove objave nije označila svoju koleginicu, Didi J, sa kojom je bila u zategnutim odnosima, pisalo se čak da su završile i na sudu

Objavljeno:

Posle dugogodišnjih priča u medijima o svađi i tužbama, Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, progovorila je o odnosu sa kolegicinom Jelenom Karleušom.

Nedavno je sve iznenadila objava Jelene Karleuše na Instagramu, na kojoj pozira sa skupocenim naočarima koje potpisuje svetski poznati dizajner Aleksandar Mekvin. I ništa ne bi bilo čudno da ispod ove objave nije označila svoju koleginicu, Didi J, sa kojom je bila u zategnutim odnosima, pisalo se čak da su završile i na sudu.

1 / 8 Foto: Instagram

"Hvala, Dijana, za ove „vintidž" naočare, moje su davno izgubljene...", napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj pozira u srebrnom kupaćem kostimu, a ova objava napravila je pravu buru na društvenim mrežama, gde su korisnici iskazivali čuđenje što je posle svega, kako deluje, došlo do njihovog pomirenja.

Pošto je ostalo nejasno šta se zapravo dogodilo i otkud Jeleni Dijanine naočare, kao i odluka da joj uputi gest u vidu "tagovanja" ispod svoje objave na Instagramu, 24sedam stupio je u kontakt sa Didi koja nam je objasnila o čemu se zapravo radi.

"Jelena me je zamolila da joj pozajmim naočare preko našeg zajedničkog fotografa i ja sam to rado učinila. Bilo mi je zadovoljstvo. Nismo se mi pomirile jer se nismo ni svađale, nismo se ni raspravljale nakon svega. Više je to bilo medijski nego što je zapravo postojao sukob. Nismo bile u kontaktu, samo je od njega zatražila naočare", objašnjava nam Didi J i dodaje: "Lep je gest od nje što me je označila na Instagramu, to me je baš pozitvno iznenadilo i oduševilo", rekla nam je Dijana, koju smo zatim upitali u kakvom je sad odnosu sa "malom od skandala", kao i da li ovaj gest znači da su nakon brojnih obostranih uvreda zakopale ratne sekire.

1 / 5 Foto: Instagram/didijofficial

"Nema razloga da se više raspravljamo, to je bilo nekada, pre skoro 10 godina, tako da smo sve to zaboravile i ja joj želim sve najbolje. Mislim da nije lepo svađati se, ulaziti u prepirke bez nekih posebnih razloga. Srbija je mala zemlja i svi mi bi trebalo da se međusobno podržavamo i lepo slažemo", zaključila je Didi Džej.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.