MIŠA GROF OPTUŽIO NIKOLINU DA JE ISCENIRALA PLJAČKU NAKITA, a ona je OVAKO govorila o tome, SKANDALČINA!
Foto: © ATA Images

DA LI JE MOGUĆE?

MIŠA GROF OPTUŽIO NIKOLINU DA JE ISCENIRALA PLJAČKU NAKITA, a ona je OVAKO govorila o tome, SKANDALČINA!

Ne smiruju se!

Objavljeno:

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, optužio je juče udovicu njegovog naslednika, voditeljku Nikolinu Pišek, da je "inscenirala pljačku nakita u Hrvatskoj pre dve godine".

- Evo, otkriću vam nešto o čemu ćutim godinama. Nikolina Pišek je inscenirala onu pljačku pre dve godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a posle su samo stizale potvrde - kazao je Miša Grof sinoć.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

- Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima - dodao je bio za "Kurir".

- Znam da cifra koja se pominje u medijima mnogima zvuči neverovatno, ali priča je veoma jednostavna. Moj suprug i ja smo u pregovorima da kupimo kuću i trebalo je da damo kaparu. Tih dana, kada se incident dogodio, Vidoje je podigao novac za kaparu i stavio ga u sef i bilo je pitanje trenutka kada će ga predati našem advokatu, koji je trebalo da zaključi ugovor sa prodavcem. Želeli smo da promenimo dom, budući da je kuća u kojoj živimo u Zagrebu oštećena u nedavnom zemljotresu - rekla je Nikolina za "Alo" i otkrila šta joj je sve ukradeno:

Vidoje Ristović, Miša Grof
foto: © ATA Images

- Bilo je više dragocenosti koje pripadaju mom suprugu. Imala sam samo dva prstena, jednu narukvicu i nekoliko satova, pa kada se sve sabere, ostali smo bez 270.000 evra.

- Vlasnik vile koji nas je napao i opljačkao još uvek nije uhapšen. Ne gubim nadu da će se sve rešiti onako kako treba i zaista verujem da je napad na nas bio planski i organizovan. Ljudi koji žive u tom mestu su mi čak ispričali da se u istoj vili desila slična situacija i prethodne godine, sa jednom porodicom iz Indije - rekla je Nikolina tad za pomenuti medij.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.