DANAS JE VELIKA ZVEZDA I SVI GA OBOŽAVAMO: Nikada nećete pogoditi ko je dečak sa slike!
Foto: Printscreen

opa

DANAS JE VELIKA ZVEZDA I SVI GA OBOŽAVAMO: Nikada nećete pogoditi ko je dečak sa slike!

Američki filmski institut proglasio je Lektora najvećim filmskim zlikovcem svih vremena

Objavljeno:

Velški glumac Entoni Hopkins proslavio se u ulogom Hanibala Lektora u filmu “Kad jaganjci utihnu”, a od tada ga nijedan glumac nije svrgnuo sa trona najbolje odglumljenog zlikovca svih vremena.

Za glumu u ovom filmu dobio je najprestižniju nagradu Oskar za najboljeg muškog glumca. Njegova partnerka iz filma Džodi Foster nagrađena je takođe Oskarom za najbolju žensku ulogu, a film je nastavio da ređa brojne nagrade.

Američki filmski institut proglasio je Lektora najvećim filmskim zlikovcem svih vremena. On je ulogu Lekotora reprizirao 2001. godine u filmu “Hanibal”, a zatim i godinu dana kasnije u projetku “Crveni zmaj”.

1 / 3 Foto: Printscreen

Hopkins se tri puta ženio, prvi put 1968. Penelopom Barker. Međutim, brak je počeo da im se raspada nakon samo nekoliko meseci, jer je Entoni stavio karijeru ispred surpuge i počeo da se opija. Iako si dobili ćerku Ebigej, par se razveo, a nedavno je isplivalo u javnost da Entnoni sa ćerkom ne razgovara već 20 godina.

Drugi put se oženio slavnom glumcu Dženifer Lejton sa kojom se venčao 1973. godine. Njih dvoje su u braku ostali do 2002. godine. Nakon razovda, Hopkins je bio u depresiji, a utehu je našao u narednoj supruzi.

Već sledeće godine venčava se sa Stelom Ajrojavom za koju je izjavio da je nešto najbolje što mu se dogodilo u životu. Ona ga je izvukla iz depresije i par se i dalje nalazi u srećnom braku.

Svojevremeno Hopkins je objavio na Instagramu svoju sliku iz detinjstva koja je oduševila mnogobrojne fanove. Ko bi rekao da će ovaj mladi dečak postati najveći “zlikovac” u istoriji filmografije.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.