ZABRINJAVAJUĆI UDAR U DOMU SAŠE POPOVIĆ: Stigle su STRAŠNE VESTI, Suzana UPLAKANA!
Foto: Printscreen PRVA

šok

ZABRINJAVAJUĆI UDAR U DOMU SAŠE POPOVIĆ: Stigle su STRAŠNE VESTI, Suzana UPLAKANA!

Sa novim sezonama muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i Sašina pozicija se malo pomalo menjala.

Objavljeno:

Po proricanju Babe Vange subina Saše Popovića bila je da postane glavni čovek u muzičkom svetu, oformi sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem "Grand", ponese direktorska zaduženja i vodi sve emisije od "Zvezde Granda", preko "Grand narod pita", do "Grand specijala".

Pošto je usledilo prezasićenje Saša je pre par godina, na nagovor svoje supruge Suzane Jovanović, odlučio da malo predahne i neka od pomenutih zaduženja prebaci na drugoga. S tim ciljem on i Brena prodali su prvo jedan, zatim i drugi deo firme, dok je Popović zadržao poziciju direktora.

1 / 6 Foto: Z. K. Munja

Sa novim sezonama muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i Sašina pozicija se malo pomalo menjala, a očekivalo se da će od jeseni firmu, koju je podigao iz temelja i potpuno napustiti. Ipak, za medije on je nedavno priznao da će ostati u ulozi voditelja, ali bez mogućnosti da odlučuje više o bilo čemu.

- Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati, dok o ciframa, platama više ne odlučujem ja - objasnio je kratko Popović i javnost ostavio da se pita da li je promene dočekao sa osmehom ili tugom. Jedno je sigurno Saša će sada imati daleko više vremena za porodicu i da vreme provodi u svojoj vili u Opatiji.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.