"SAD SI ME TO PITALA I NIKAD VIŠE!" MILICA PAVLOVIĆ ODBRUSILA NOVINARKI ZBOG PITANJA: Tiče se Ane Nikolić!
Milica Pavlović, Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

žestoko

"SAD SI ME TO PITALA I NIKAD VIŠE!" MILICA PAVLOVIĆ ODBRUSILA NOVINARKI ZBOG PITANJA: Tiče se Ane Nikolić!

Nije dopustila da je svako pita gluposti

Objavljeno: 17:01h

Jedna od najvećih pop zvezdi današnjice svakako jeste pevačica Milica Pavlović, koja je pre samo dva meseca izdala 4. po redu studijski album i zabeležila veliki uspeh ubog istog.

Milica Pavlović
foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Espreso ekipa juče je došla da isprati njen nastup u prestižnom prestoničkom lokalu gde se tražilo mesto više, s obzirom da je sve bilo popunjeno nedelju dana unazad.

Senjorita se pojavila u crnoj avangardnoj toaleti i zasenila sve oko prisutne:

.Pesma “Provereno” koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit. Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić. Problem i ovaj “estradni rat” razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju, a već nedelja strasti se ne smiriju.

Međutim, atraktivna Leskovčanka je odlučila da pravnim putem potraži rešenje.

- Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna - rekla je Milica, a potom dodala da je ceo slučaj predala svom pravnom timu.

1 / 11 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

- To znači da je stvar i te kako u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kako što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje - objasnila je Milica, a potom se dotakla koleginica koje je nisu podržale u njenom obraćanju javnosti kada je ceo slučaj iznela na svetlo dana:

- Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako trebaju ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu - oštro je prokomentarisala pevačica.

Iako je rekla da želi da stavi tačku na ovu temu, Milici ju jedna novinarka upitala vrlo neprofesionalno 'rekla-kazala' pitanje:

- Da li si preko Mirse Švajcarca uzela pesmu od Ane Nikolić? - pitala je MIlicu.

- Sada si mi postavila to pitanje i nikada više! – drsko je odgovorila Milica, i vrlo jasno stavila do znanja da pitanja bez ikakve osnove niko ne sme da joj postavlja jer je pevačica poznata kao neko ko u svakom smislu opravdava svoju profesiju radom i poštenjem.

U videu ispod pogledajte o čemu je reč:

Bonus video:

02:00

MILICA PAVLOVIĆ OČITALA BUKVICU ĐORĐU DAVIDU Pevač komentarisao njen i nastup Saše Matića. pa DOBIO PACKE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.