SKANDLČINA NA RTS-U! Mrziteljka Srbije U UDARNOM TERMINU, gledaoci DOBILI NERVNI SLOM!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

šok

SKANDLČINA NA RTS-U! Mrziteljka Srbije U UDARNOM TERMINU, gledaoci DOBILI NERVNI SLOM!

Ovaj potez čelnika RTS, generalnog direktora Dragana Bujoševića, te urednice zabavnog programa Olivere Kovačević, naišao je na veliku osudu javnosti.

Objavljeno: 12:11h

Nakon što je Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u Srbiji zbog širenja govora mržnje, kada je pre dve godine na jednom mitingu DPS u Podgorici pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", sada je RTS u udarnom terminu pustio ovu mrziteljku Srba i tim potezom šokirao celu naciju, ali i navukao veliki gnev na sebe!

Naime, u četvrtak 19. maja 2022, u 22 časa, RTS je bez imalo stida i srama emitovao emisiju "Luda narodna noć", u kojoj je, pored Ćeme, Aleksandre Bursać, Biljane Sečivanović, pevala i Jadranka Barjaktarović, najveći nasionalista, koja je zabranjena u našoj zemlji, ali očigledno na RTS nije.

1 / 7 Foto: printscreen

Ovaj potez čelnika RTS, generalnog direktora Dragana Bujoševića, te urednice zabavnog programa Olivere Kovačević, naišao je na veliku osudu javnosti. Gledaoci nisu mogli da poveruju da javni servis Srbije reklamira ženu koja je pljuvala po svemu što je srpsko.Ta ista Jadranka, koja se veliča na našoj nacionalnoj televiziji sa ogrnutom crnogorskom zastavom, pevala je: "Ne može nam niko ništa - JAČI SMO OD SRBIJE", ali i stihove: "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora. Pre će se otopiti sneg sa vrha Durmitora!"

- Da li je realno da na RTS, u emisiji 'Luda narodna noć', gostuje Jadranka Barjaktarović... ista ona što je jača od Srbije i što peva pesme o hrvatskom generalu Gotovini... Dotakli smo kulturno dno života... RTS, da li ima tamo neko ko samo malo drži do naše zemlje", "Ona pevaljka što je zabranjena u Srbiji, evo je na RTS sve u šesnaest", "Je l' realno da RTS promoviše Jadranku Barjaktarović", "Pravo pitanje je ko je dopustio da se ova žena vrti na RTS - bili su samo neki od hiljada komentara.

Jadranka Barjaktarović
foto: printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.