VAŽIO ZA OPASNOG MOMKA, ZARATIO SA POLA ESTRADE: Isplivao snimak iz DEVEDESETIH koji je ŠOKIRAO JAVNOST! (VIDEO)
Foto: Printscreen

potpuni hit

VAŽIO ZA OPASNOG MOMKA, ZARATIO SA POLA ESTRADE: Isplivao snimak iz DEVEDESETIH koji je ŠOKIRAO JAVNOST! (VIDEO)

Reper je i tada imao istančan smisao za humor.

Objavljeno: 13:33h

Zvezde dens muzike tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih obeležile su našu scenu, a među njima je naravno i svima dobro poznata i omiljena tadašnja grupa Funky G, a upravo je snimak sa njihovog koncerta postao viralan na društvenim mrežama, premda jer se na njemu nalazi i reper Ivan Ivanović Đus, koji je tada bio u osnovnoj školi, tačnije sedmi razred.

Naime, Gagi Đogani je sada podelio uspomenu sa tadašnjeg koncerta, a mnogima je za oko zapao upravo poznati reper, a njegova izjava je postala potpuni hit na internetu.

Đus
foto: Printscreen

Reper je i tada imao istančan smisao za humor, te je kroz osmeh odgovorao na pitanja tadašnjeg voditelja, i tom prilikom u šali istakao da bi prebio nastavnicu i da ima trojku iz vladanja.

Može se primetiti da je Đus i tada plenio specifičnom harizmom, a ko bi rekao da će mu život danas prirediti da bude jedan od najpopularnijih hip hop izvođača.

- Mnogi to ni ne znaju! Bio sam u prvim redovima na koncertu "Funky G" u Sava Centru, sa balkona sam povukao celu ekipu do prvog reda, bio sam i na zadnjoj žurki. - istakao je svojevremeno Đus.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.