NAŠA FOLK LEGENDA JE PRVI ODNOS IMALA SA NASTAVNIKOM: Kada vidite o kome se radi pašćete u PSIHOZU!
Foto: Printscreen

otkrivamo

NAŠA FOLK LEGENDA JE PRVI ODNOS IMALA SA NASTAVNIKOM: Kada vidite o kome se radi pašćete u PSIHOZU!

Inače, Vesna Zmijanac, tokom čitave karijere važila je za veliku zavodnicu, a njen privatan život godinama je intrigirao javnost

Objavljeno:

Vesna Zmijanac takođe je jedna od onih koja ima završenu samo osnovnu školu, ali je zato prvi intimni odnos imala sa profesorom matematike.

- Prvi se**ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne.

Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - rekla je pevačica jednom prilikom, koja možda nema diplomu srednje, ali je završila kurs daktilografije.

1 / 5 Foto: ATA images

Inače, Vesna Zmijanac, tokom čitave karijere važila je za veliku zavodnicu, a njen privatan život godinama je intrigirao javnost.

S obzirom na to da je krenula stopama svoje majke, Vesninu ćerku Nikoliju dobro zna čitava nacija, međutim njen otac se gotovo nikada nije pojavljivao u medijima.

Prvi suprug Vesne Zmijanac je doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila Nikoliju. Iako Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, veći deo javnosti ne zna o kome se radi. Reč je o Vladi Jovanoviću, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

Vladu je pratio glas šarmera i moćnog čoveka, a pričaju i da je Nikolija lepotu, pored majke, nasledila i od njega.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.