RASTALI SE ANASTASIJA I GUDELJ: Svako svojim putem!
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, Foto: EPA/Miguel A Lopes, Printscreen

kad pre

RASTALI SE ANASTASIJA I GUDELJ: Svako svojim putem!

Zar tako brzo?

Objavljeno: 20:18h

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja počela je intenzivno, pa je pevačica dosta vremena provodila kod njega u Španiji.

Na Instagramu je takođe osvanuo snimak Anastasije koja se smeje i drži prskalicu, dok je Gudelj čvrsto grli, zbog čega nam se činilo da je između poznatog para sve u najboljem redu.

Druženje su nastavili u Srbiji, kada je Gudelj došao kako bi bio prisutan na rođendanu Anastasije Ražnatović.

- Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu - pričala je Ceca o prvom utisku kada je videla zeta uoči rođendana svoje zaljubljene ćerke.

I dok su pristizali gosti, konačno je stigao i onaj najočekivaniji - Nemanja Gudelj.

Anastasija Ražnatović
foto: © ATA Images

On je pristigao u luksuznom automobilu, a na faci mu se jasno video bes i nervoza.

Ipak, za sve postoji opravdanje, a verujemo da je razlog tome ogromna ekipa medija koja je opkolila njegov auto i nije dozvolila da izađu prohodno.

On je tada nervozno i telefonirao, ali je na kraju izašao i korektno ispozirao svakom paparacu.

Pevačica Viki Miljković kaže da na rođendanu Anastasije Ražnatović nije bila jer je bila na poslovnom putu.

Kako ističe, sa slavljenicom se videla nakon proslave, ali fudbalera, novog Anastasijnog dečka, Nemanju Gudelja nije upoznala.

- Bila sam u Nemačkoj. Ja sam od prošle nedelje na relaciji Autralija- Italija, videla sam se i čula sa Cecom i Anastasijom. Gudelja nisam upoznala, ali se na Anastasiji vidi da je srećna, vidi se na njoj. Sijaju joj oči, svi smo srećni zbog toga, a da li mi se poverila to ne bih smela da kažem - rekla je Viki za "Blic" na promociji brenda Sanje Kužet.

Ceca Ražnatović, Viki Miljković
foto: Emilija Jovanović

Novi dečko Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj doveo je iz Španije u Beograd ličnog vozača tada.

Fudbaler Sevilje nigde ne ide bez svog najboljeg prijatelja i šofera Raška, koji ga vozika kada je u Španiji, ali i sada kada je u Beogradu.

Nemanja Gudelj je došao u srpsku prestonicu da bi zajedno sa pevačicom Anastasijom Ražnatović proslavio njen rođendan. Dok je bio ovde, koristili su svaki momenat da budu zajedno, obilaze prestoničke restorane, a njega svuda vozi lični vozač.

Nemanja Gudelj
foto: Damir Dervišagić

- Nemanja voli da može potpuno da se opusti kada izlazi u grad. Ne želi da razmišlja o parkingu, gužvi i haosu u saobraćaju, već se totalno uživa. Od tačke A do tačke B ga vozi njegov Raško. On brine o Nemanjinoj bezbednosti u saobraćaju i kada je u Sevilji - kaže izvor jednog medija.

Kako navodi sagovornik Raško je Gudelju više od vozača:

- Nemanja mu mnogo veruje. Svuda ide sa njim. Ne sedi u kolima i ne čeka Gudelja dok je u prvodu, već se zajedno provode, zabavljaju. Bili su sada zajedno i u jednom prestoničkom klubu. Kada je Anastasija bila u Sevilji bio joj je na raspolaganju i baš su se zbiližili - prenosi izvor.

Gudelj je svom vozaču čak posvetio i tetovažu. On je na ruci istetovirao njegov ime, a isto je učinio i njegov rođeni brat Dragi Gudelj, te je očigledno reč o velikom porodičnom prijateljstvu.

Ipak, ma koliko im lepo bilo zajedno - rastali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, jer mladog fudbalera put zove na sasvim drugu stranu.

1 / 11 Foto: Instagram printscreen/tozzev

Iako nerado iz zagrljaja svoje lepše polovine Nemanja je morao da otputuje u Švedsku, kako bi sa našom reprezentaciom odigrao utakmicu.

Rastanak im je oboma teško pao, ali Anastasija nije propustila da isprati utakmicu i srčano navija za svog dečka, čekajući da se ponovo vrati u njen zagrljaj.

Bonus video:

04:48

Anastasija Ražnatović progovorila o vezi sa Gudeljom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.