NEKADA OMILJENA SRPSKA VODITELJKA, A SADA PRAVA ATOMSKA BOMBA: Malo ko bi smeo da OBUČE OVAKVU HALJINU, PROVOCIRA!
Olja, Foto: Printscreen/Instagram/montenegrina_olja

Bomba!

NEKADA OMILJENA SRPSKA VODITELJKA, A SADA PRAVA ATOMSKA BOMBA: Malo ko bi smeo da OBUČE OVAKVU HALJINU, PROVOCIRA!

Zapalila mreže provokativnom haljinom!

Objavljeno: 20:52h

Nekada je bila omiljeno lice sa "malih ekrana", a onda je rešila da se povuče sa televizije i započne novi biznis, tačnije dva! Postala je dizajnerka, a otvorila je i svoj rent a car, a javnost sve to prati na njenom Instagram profilu koji ima preko 150.000 pratilaca.

Od početka pojavljivanja na malim ekranima skretala je pažnju publike svojim izvajanim telom i zanosnim oblinama, a mnogi kažu da kako stari sve je bolja.

Voditeljka je karijeru počela na TV Metropolis, ali ubrzo je prešla na televiziju Pink, gde je neko vreme radila i sa Ognjenom Amidžićem. Ona je ostala kao jedna od najzapamćenijih lepotica sa naših prostora, iako se retko pojavljuje u javnosti.

1 / 9 Foto: Printskrin: Instagram/montenegrina_olja

Verujemo da ste pogodili da je reč o Olji Crnogorac.

O njenoj atraktivnosti se pisalo i pričalo, pa je važila za jednu od najpoželjnijih javnih ličnosti. Zbog toga se digla velika prašina kada je ušla u prvu sezonu rijalitija "Farma", 2009. godine, gde je bila jedan od najzapaženijih učesnika.

Kao kreatorka ona često putuje po inostranstvu, što se može videti na Instagramu, gde je veoma aktivna i gde neretko objavljuje provokativne fotografije. Na ovoj društvenoj mreži je prati preko 150.000 ljudi pa možemo zaključiti da Olja dobro zarađuje i na ovaj način.

A ona je novom i provokativnom fotkom pokazala da je u odličnoj formi. Pink haljina je zapalila mreže budući da ovakva kreacija malo kome može da stoji ovako dobro. Olja je pokazala ravan stomak i bombastične grudi, a komentari su samo pljuštali.

1 / 7 Foto: Printskrin/Instagram/montenegrina_olja

Možemo da vidimo da je dizajnerka u odličnoj formi kao i da ne izlazi iz teretane, budući da je njeno telo zategnuto kao praćka!

Olja je u "svoje vreme" vodila skandaloznu emisiju, atraktivna i temperamenta voditeljka koja je bila poznata po britkom jeziku. A onda je odlučila i da uđe u rijaliti.

- Emisija je bila šokantna, ali je sada limunada čega sve ima u rijalitijima danas. Ja sam bila mesec dana u "Farmi" i bilo mi je teško. Majka mi je rekla da budem vredna, a ja sam to baš ozbiljno shvatila. Bila sam stalno kod stoke, čistila, rintala, tresla tepihe, prala bure u kom s ekupalo 30 ljudi...Samo sam se jednom posvađala. Maji Nikolić sam dala bombonu koja se koristi kada neko ima problem sa stomakom. Rekla sam da je bombona od narandže, a onda je to ona pojela. Posle su joj rekli "je l znaš Majo šta ti je Olja dala da pojedeš, videćeš za pola sata", a onda je nastao haos i ludnica. A svi znamo kakva je Maja kad se naljuti - rekla je Olja za Espreso.

- Ovi današnji rijalitiju pokazuju propast našeg drušva, koliko mi srljamo u ponor. Mene ništa ne može da čudi jer to što je u rijalitiju to smo mi. Mi gledamo sebe. U "Farmi" smo gledali mlade koji se takmiče, bore, a sada gledamo ponor društva. Pre je bilo cilja, a sada je bitno da budeš što nemoralniji i da dobiješ novac za to od produkcije - izjavila je Olja, pa se osvrnula na njen ljubavni život i pitanje koje muči njenu okolinu "kad će se udati?":

Olja Crnogorac
foto: Printscreen Instagram

- Kod mene je odavno "game over". Toliki je pritisak okoline da više ne znam ni sama da li ću se udati ili ne. Nisam baš za to "nikad neću", ali nisma ni neko ko juri za tim - rekla je voditeljka za naš portal u velikom intervjuu.

Podsetimo, Olja je bila gost u našoj emisiji Espreso modna policija. Poznato je da je Olja jako iskrenog i britkog jezika, tako da "nije štedela" pojedine dame. Budući da je "batalila" posao voditelja i postala uspešna modna kreatorka, ugostila je ekipu Espreso portala u svom butiku i nastavila da komentariše poznate dame.

Olja Crnogorac
foto: Emilija Jovanović

"Stanija i ja smo počinjale nekako u isto vreme. Tada je bila jedna prirodna, slatka devojka. Ono što mi se ne sviđa kod nje je to da i dalje je da ima neki stil koji više priliči nekoj devojci od 20 godina. Ona treba da poradi na nekom "damskijem" i zatvorenijem stilu, jer je i ona, kao i ja, bliža četrdesetim godinama. Svi gledaoci su već videli njene atribute, njenu super gu*u... Mislim da je red, Stanija, da se malo prekriješ, jer ovo više ne pije vodu", izjavila je Olja za Espreso.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.