NESTALA STRUJA U RIJALITIJU, A ONDA SU NAŠLI MRTVOG UČESNIKA U GARDEROBERU: Dalila VRIŠTI pa priznaje ISTINU!
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen Zadruga

jezivo

NESTALA STRUJA U RIJALITIJU, A ONDA SU NAŠLI MRTVOG UČESNIKA U GARDEROBERU: Dalila VRIŠTI pa priznaje ISTINU!

Koliko stranica ima knjiga - pitao je Care

Objavljeno:

Dalila Dragojević počela je da prepričava Filipu Caru knjigu koju je pročitala, a ticala se misterije o rijalitiju.

Oni svi znaju da imaju tajne koje mogu da unište državu. U toj knjizi je opisan svaki par, baš je dobra knjiga. Top je. Ovaj jedan ode u garderober, njega nema. Ova što ga je poslala po jaknu, krene da vrišti, on leži mrtav. Krv svuda. Svi razmišljaju kao šta se desilo - počela je Dragojevićka imitirajući vrisak.

1 / 7 Foto: Printscreen Zadruga

Koliko stranica ima knjiga - pitao je Car.

Ogromna je, ima oko 200 stranica...Ne mogu oni ništa da znaju, kamere nisu radile, ne zna se ko ga je ubio. Tu knjigu ti odjednom počinje da priča inspektor. Kao pozvali su ih, nikad do sad nije bio u rijalitiju, pa onda priča kao sve što vidi. Sve isto kao rijaliti. On je sebi napravio kancelariju kao gde će da ispituje te parove. Hteo je da sazna te tajne, a ta njihova produkcija se bunila. -kaže pa dodaje:

Rekao im je da mora da sazna da li je ovaj što sumnjaju da je gej, da li je nekoga ugrožavao. Pa sad kao kreće ispitivanje, a ne mogu ništa da dokažu, jer nemaju kamere. Ubijen je kao da ga je neko otresao o zid. Nema ni tragova, ni ničega. Knjiga, misterija...Na kraju se nije saznala tajna, nego se saznalo da je on bio povezan sa nekim. Ne mogu ti ispričati, dok ne pročitaš! Tajna je da je on bio sa tim što se predstavio da je sa suprugom, ustvari su bili u aferi - priznala je Dalila, pa mu je posle prepričala i neki zanimljivi film koji je gledala.

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.