MARIJA ŠERIFOVIĆ OSVANULA GOLA! Ovaj JEDINSTVEN PRIZOR SU SVI ČEKALI, BEZ CENZURE! (FOTO)
Foto: prentscreen/youtube/AMIDŽI ŠOU

šok

MARIJA ŠERIFOVIĆ OSVANULA GOLA! Ovaj JEDINSTVEN PRIZOR SU SVI ČEKALI, BEZ CENZURE! (FOTO)

Inače, Marija Šerifović otkrila je da je uspela da smrša tri kilograma za samo pet dana.

Objavljeno:

Ovog leta vlada prava najezda poznatih cica u kupaćim kostimima i golišavim izdanjima, međutim, Marija Šerifović je sada iznenadila javnost svojim snimkom u kom komadom odeće prekriva gole grudi.

Poznato je da pevačica ne voli da deli svoj privatni život javno, a često kao bomba odjekne neko njeno oskudnije pojavljivanje, obzirom da nikada nije viđena naga.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Inače, Marija Šerifović otkrila je da je uspela da smrša tri kilograma za samo pet dana. Ona je u martu imala četiri koncerta u Beogradu, pa je bila pod velikim stresom i tako je uspela da se steše.

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala - rekla je Marija i dodala tada da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako pet dana.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i testeninu, ali ponekad ne može da izdrži bez grickalice.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

00:45

Marija Šerifović povređena na koncertu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.