DUGO SE ĆUTALO O TOME, NA IZNENAĐENJE MNOGIH PRINOVA U PORODICI DRAGANE MIRKOVIĆ: Fotka se deli MUNJEVITOM BRZINOM!
Foto: Marina Lopičić

može se!

DUGO SE ĆUTALO O TOME, NA IZNENAĐENJE MNOGIH PRINOVA U PORODICI DRAGANE MIRKOVIĆ: Fotka se deli MUNJEVITOM BRZINOM!

Čekanje se isplatilo!

Objavljeno: 08:23h

Podsetimo, folk zvezda Dragana Mirković sa mužem Tonijem i decom, Manuelom i Markom, živi u Beču, u velelepnom dvorcu od 50 miliona evra.

Zamk Ebenfurt nadomak Beča Draganina je oaza mira, a jedna od najzanimljivijih činjenica o dvorcu jeste da je u njemu nekada živela Marija Terezija, koja je krajem 17. veka često boravila u njemu.

Dragana svoj privatni život ne eskponira javno, ali nije odolela da pokaže istorijsko zdanje, na koje je veoma ponosna. Dvorac u potpunosti nije renovira, baš iz razloga što je pevačica želela da sve bude autentično, pa je za uređivanje potrebno mnogo više vremena.

Enterijer dvorca su ona i njen suprug Toni zajedno sređivali, a odabirom nameštaja se, uglavnom, on bavio. Unikatne predmete su uglavnom kupovali u Italiji, ali nisu birali određeni motiv ili temu, već ono što im se dopadalo u određenom trenutku.

1 / 12 Foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Posebno je ponosna na kupatilo koje je kompletno ukrašeno Svarovski kristalima, sa antičkim motivima, Versače komoda. Oni su deo dekoracije i u dnevnoj sobi.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica organizuje porodične proslave, a radi se i na muzeju, u sklopu imanja, koji će biti otvoren za posetioce.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna kokliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

- Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - rekla je Dragana jednom prilikom.

Dragana Mirković
foto: © ATA Images

Poseban Draganin kutak jeste galerija u kojoj se nalaze sve uspomene koje je stekla tokom karijere, od nagrada do polona fanova.

Inače, Draganin dom je ranije želeo da kupi šeik za čak 200 miliona evra, ali je Dragana ljubazno odbila njegovu ponudu.

Fotografija Dragane Mirković potpuno je zapanjila njene pratioce na društvenim mrežama i publiku, koja nije očekivala da pevačica, nakon što je od supruga dobila na poklon luksuznog "Majbaha" , ima još jedan skupoceni automobil u kolekciji.

Tokom svoje višedecenijske karijere, Dragana je stekla mnogo toga, isključivo svojim napornim radom. Iako nije neko ko voli da se razmeće sa materijalnim stvarima, čak ni ona nije odolela a da se pohvali na "Instagramu" i pokaže šta se to nalazi u njenom voznom parku.

Naime, u pitanju je automobil "Rols Rojs" , koji vredi čitavo bogatstvo. Svi su ostali zatečeni ali i oduševljeni ovom "mašinom" , budući da je takođe mnogi imućni ljudi širom sveta poseduju.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:14

Pogledajte kako je Dragana Mirković uredila svoj dvorac na praznik

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.