ZVANIČNA PRESUDA: Miroslav Ilić JESTE OTAC Devinu!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

au

ZVANIČNA PRESUDA: Miroslav Ilić JESTE OTAC Devinu!

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je rkaj suđenja

Objavljeno:

Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića.

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na poslednjem ročištu i najavila je rkaj suđenja, a sada je izvestila o detaljima presude:

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilic i Devin Antonovic JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. - kaže pa dodaje:

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuž0,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja Srpskih porodica i Srpskog drustva. Uvek sam zelela i verovala da se u Srbiji ipak moze naci pravda i veoma mi je drago da se nisam razocarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je Antonovićka.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.