ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SRUŠILA MILICU PAVLOVIĆ A UZDIGLA ANU NIKOLIĆ! Nastaće pravi RAT NA ESTRADI, leteće perje!
Foto: prentscreen/instagram/aleksandra_mladenovic_

iskrena

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SRUŠILA MILICU PAVLOVIĆ A UZDIGLA ANU NIKOLIĆ! Nastaće pravi RAT NA ESTRADI, leteće perje!

Toliko pesama da se izbaci, stvarno je mač sa dve oštrice, čak i ludost, ali hrabre sreća prati.

Objavljeno:

Mlada folk zvezda Aleksandra Mladenović u otvorenom razgovoru govorila je o velikom uspehu svog novog hita, načinu na koje su je kolege povređivale u proteklom periodu, ali i aktuelnim estradnim zbivanjima.

Sinoć si bila kod Anastasije Ražnatović na rođendanu, kako si se provela?

- Sjajno mi je bilo, odlično sam se provela. Bila sam jako umorna, ali ja znam, kad tako dođem umorna sa puta, da se uvek lepo provedem. Stvarno je prelepo bilo.

Aleksandra Mladenović
foto: Stefan Stojanović

Objavila si pre tri nedelje pesmu "Doživotno". Pomozi koleginicama - koji ti je recept za hitove? Ti hit za hitom ređaš.

- Nemam nikoga ko me savetuje, vodim se samo svojim osećajem. Ništa, nemam specijalnu tehniku, samo osetim da je to-to. Nisam neko ko po svaku cenu najavljuje: "To je hit, to je ovo, ono" - ja snimila, izbacila, pa vi slušajte ako vam se sviđa (smeh).

Albume su sada izbacile Milica Pavlović i Tea Tairović, koji ti je bolji?

- Ne znam, iskreno, nemojte me to pitati. Svaka čast i Milici na hrabrosti, ona ima super pesme, "Provereno" mi je najbolja. A Tea Tairović... Ja nju jako gotivim, ona je jako fina devojka i stvarno mi se dopada sve to što radi, čestitam obema. Toliko pesama da se izbaci, stvarno je mač sa dve oštrice, čak i ludost, ali hrabre sreća prati.

Tea Tairović
foto: Instagram

Komentarišu ljudi na društvenim mrežama da su Tei na albumu sve pesme iste?

- To nije istina, nisu joj iste pesme, baš sam slušala. Normalno, sve su u ritmu, to je njen fazon i što bi devojka menjala nešto što je dobro.

Ko je sada kraljica bakšiša, ti ili ona?

- E, to već ne znam, ne mogu da procenim. Nismo sele da brojimo (smeh). To narod neka proceni.

Dotakli smo se Milice Pavlović... Kako komentarišeš skandal oko pesme "Provereno"? Ana Nikolić redovno šeruje svoj demo snimak te pesme.

- To je Ana, kraljica i legenda, obožavam je (smeh)! To mi je najluđe nešto... Ali dobro, to je Ana! Iskreno, meni se dopada i Anina verzija! Nemam ja tu koja mi je bolja, nekako sam Ani više verovala u toj pesmi, više joj se veruje, što ne znači da Milica to nije odradila super. Ali, svi znamo Aninu celu životnu priču i sve, nekako bi bilo bolje da je to Anina pesma.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

02:20

ŽELIM DA SNIMIM ALBUM SA ANOM NIKOLIĆ! Rasta progovorio o odnosu sa bivšom suprugom, a potom otkrio da ĆERKICI GRADE KUĆU

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.