UGAŠENE ZVEZDE GRANDA! Izbačeni zbog ZBOG KRŠENJA UGOVORA, se*s skandala, nema ih na mapi: Evo gde su i šta rade!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

otpisani

UGAŠENE ZVEZDE GRANDA! Izbačeni zbog ZBOG KRŠENJA UGOVORA, se*s skandala, nema ih na mapi: Evo gde su i šta rade!

Mnogi od učesnika su napravili velike karijere, međutim bilo je i onih kojih se danas malo ko uopšte i seća.

Objavljeno: 15:28h

Iz takmičenja "Zvezde Granda" izrasle su velike zvezde, ali nisu baš svi imali sreće da se istaknu u šoubiznisu. Otkrivamo vam ko su oni bili, šta danas rade i zašto važi za ličnosti koje su "propale".

Cobe
foto: preentsreen/ youtube/

SLOBODAN BARJAKTAREVIĆ COBE

Slobodan Barjaktarević Cobe dospeo je do samog finala muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2007. godine, snimio nekoliko pesama, a onda nestao sa scene. On danas nastupa na privatnim proslavama i romskim svadbama, a učestvovao je i u rijalitiju.

DUŠAN SVILAR

Nekadašnji pobednik “Zvezda Granda“ i dečko koji je osvojio naciju ne samo svojim pevanjem već i lepim ponašanjem, Dušan Svilar, nakon trijumfa se povukao sa javne scene. On danas uživa kao član pozorišta na Terazijama u kojim je prošle godine dobio stalno zaposlenje.

KATARINA JOVANOVIĆ

U sezoni 2018/19 na scenu je stala i Katarina Jovanović. Nakon završetka takmičenja ona je snimila i pesmu koja je svetlost dana ugledala pre skoro dve godine, međutim, čini se da se Katarina tada skoro i povukla, tako da novih detalja u vezi njene karijere nema.

1 / 6 Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

TIJANA KADOVIĆ

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru nakon takmičenja, Tijana Kadović se povukla u ilegalu nakon ispadanja iz takmičenja pred samo finale.

big mama
foto: Print Screen Youtube

SVETLANA TANASIĆ (BIG MAMA)

Svetlana je bila takmičar četvrte sezone "Zvezde Granda". Iako je privukla veliku pažnju javnosti, ona se ubrzo povukla iz javnosti.

Sanja Stojanović
foto: Printscreen/Instagram

SANJA STOJANOVIĆ

Pevačica Sanja Stojanović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", u kojem je uspela da se plasira u finale i dobije ugovor sa "Grand" produkcijom. Sanja se nije ni dokopala tog ugovora, a već je doživela veliki medijski skandal. Dok je trajalo takmičenje u javnost je dospeo intiman snimak Sanje i njenog bivšeg dečka, a to je Sanju poljuljalo na samom početku karijere, međutim, tada je rešila da se povuče na neko vreme sa javne scene.

Jadranka Barjaktarović
foto: Profimedia, Damir Dervišagić

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ

Jadranka bila je finalista druge sezone "Zvezde Granda", međutim, njen nepromišljen potez ju je izbrisao sa malih ekrana, medija i javnosti u Srbiji.

JOCA STEFANOVIĆ

Jovan Joca Stefanović je popularni srpski pevač koji je karijeru započeo u “Zvezdama Granda”. Tokom takmičenja je svojim talentom i šarmom osvojio mnoga ženska srca, a nakon takmičenja se uspeo izboriti za svoje mesto na estradi, međutim, njega već godinama unazad nema u javnosti i medijima.

Joca Stefanović
foto: Printscreen

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.