BILA JE SRPSKA TINEJDŽ ZVEZDA! Vrtoglavi uspeh nije mogla da podnese pokušala je SAMOUBISTVO, postala DRUGA OSOBA!
Foto: Printscreen

niste znali

BILA JE SRPSKA TINEJDŽ ZVEZDA! Vrtoglavi uspeh nije mogla da podnese pokušala je SAMOUBISTVO, postala DRUGA OSOBA!

Promenila je i profesiju!

Objavljeno:

Bila je učesnica rijaliti programa "Operacija Trijumf" gde je bila jedna od favorita, a postala je i tinejdž zvezda. Nema ko nije mislio da će postati jako uspešna i slavna!

Nakon toga neslavno prošla kao solista, a onda je obeležena kao devojka koja je zbog depresije usled neuspeha u karijeri i ljubavnom životu pokušala da okonča život danas živi na potpuno drugačiji način.

Majstorovićeva je 2012. godine upisala studije glume, a onda dve godine kasnije zaigrala u predstavi "Dogvil", rađenoj po istoimenom hit filmu, u kojoj je pobrala sve simpatije pozorišne publike, pohvale kritičara i neke nagrade.

zabava, estrada, Milica Majstorović
foto: Youtube printscreen

Milica je nastavila da se bavi glumom, te danas igra u predstavi "Kir Janja" u Knjaževačko-srpskom teatru, i za ovu ulogu Milica je dobila brojne pohvale.

Podsećamo, Milica je 2008. učestvovala u takmičenju "Operacija trijumf", gde je dogurala do finala, ali nije uspela da izgradi željenu muzičku karijeru.

Publika je pamti po hit pesmu "Savršeni par", koju je snimila i na engleskom jeziku, i nastupu na "Beoviziji" 2009. godine sa duetksom pesmom "Hejter" koju je snimila sa kolegom iz takmičenja Danijelom Pavlovićem.

Milicu su pratile brojne kontroverze nekon takmičenja. U februaru 2010. godine pokušala je samoubistvo, o čemu je i sama kasnije govorila.

- Zanimljivo je kako se neke stvari primete tek kada se nešto loše dogodi, jer ja sam i ranije, kad god sam bila nervozna, ostavljala slične poruke pa niko nije reagovao. Da sam u treznom stanju želela da se ubijem, to bih i uradila. Moj kolaps je bio posledica toga što sam se tog dana napila, a u takvoj situaciji mnoge stvari vam lakše padaju na pamet. Nisam pila antidepresive, već sam konzumirala lekove za snižavanje krvnog pritiska koje sam tom prilikom našla kod kuće. Bila sam veoma nervozna, pa sam čak razbila i svoj mobilni telefon. Uzela sam dve, tri tablete naizmenično ih kombinujući s alkoholom, a pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me našli kako ležim u WC-u porodičnog stana i gotovo da nisu znali na koji način da odreaguju u toj situaciji, pošto su me ugledali nepomičnu i iscrpljenu. Majka me je prva ugledala i podigla, ali nisam bila u stanju da joj kažem šta se dogodilo - ispričala je Milica pre više godina za "Story" .

1 / 9 Foto: Instagram

Pored profesionalnog uspeha, glumica je našla sreću u ljubavi, koju je krunisala brakom. Čovek koji je osvojio njeno srce jeste Đorđe Lazović, za kojeg se udala samo nekoliko nedelja nakon prosidbe.

Kako Milica izgleda danas i zbog čega se povukla sa estrade i iz medija saznajte klikom na ovaj video snimak!

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.