ŠANERSKA ROBA A KINESKA CENA! Nećete verovati GDE SE OBLAČI Jelena Karleuša, a vrednost će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

isplivalo

ŠANERSKA ROBA A KINESKA CENA! Nećete verovati GDE SE OBLAČI Jelena Karleuša, a vrednost će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!

Cena je možda iznenađujuća, ali nekim modelima ne može da se odoli!

Objavljeno: 16:55h

U poslednje vreme su sve aktuelnije onlajn prodaje garderobe, tako možete kupiti super haljinu po baš povoljnoj ceni. Žene sve više biraju ovakav način šopinga, pa zašto bi ga i zvezde zaobišle?

Jelena Karleuša je samo jedna od zvezda koja ne može odoleti ovako lepim haljinama, a cemna je tu krajnje nebitna. Ako JK može da nosi haljinu od 1.700 dinara, zašto ne biste mogli i vi?

Naime, ona prati modne trendove, koje odmah iznese prva, a poznato je da stvari iz njenog ormara koštaju nekoliko hiljada evra. Ipak, cena nije merilo kod nje, a to je više puta pokazala kupujući haljine koje koštaju i manje od 20 evra.

Cena je možda iznenađujuća, ali nekim modelima ne može da se odoli!

Jelena je nedavno priznala da voli da kupuje krpice na rasprodaju koje kasnije sama prepravi i tako im da jedinstven pečat.

– Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1.000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari – ispričala je ona.

Inače, u Karleušinom garderoberu ima svega - od unikatnih komada najpoznatijih svetskih dizajnera, do garderobe koju je pazarila u tržnom centru.

Često se dešava da pojedine vrtoglavo skupe odevne predmete upotpuni onim pristupačnijim komadima.

Ovo je dokaz da cena apsolutno ne diktira savršen stajling. Karleuša je do sada pokazala da jednako dobro izgleda kako u haljini od nekoliko stotina evra, tako i u haljini od par hiljada dinara.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Bonus video:

00:20

Karleuša napušta Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.