POZNATA ZADRUGARKA POVEZANA SA MATEJEM PERIŠEM! Ispovest koja OTKRIVA NOVE DETALJE: "Plašila sam se ISTINE"!
Foto: Printscreen, Uroš Arsić

niste znali

POZNATA ZADRUGARKA POVEZANA SA MATEJEM PERIŠEM! Ispovest koja OTKRIVA NOVE DETALJE: "Plašila sam se ISTINE"!

Otrkiva nove detalje!

Objavljeno: 12:45h

Matej Periš (27), tragično nastradali Splićanin, godinama je gajio nežno prijateljstvo sa duplo starijom sugrađankom Oljom Ajnfalt Mihovilović (59), poznatom kao Olja Vampirica, koja je domaćoj javnosti postala poznata po učešću u "Zadruzi". U ispovesti hrvatska dizajnerka kaže da je među njima postojala simpatija koja se rodila sasvim slučajno i potpuno neočekivano, piše Objektiv.

– Isprva mi je često pisao i poklanjao pažnju, a kada sam mu predočila da između nas ne može biti ničega više od prijateljstva, iako je negodovao, nastavili smo da se čujemo kao prijatelji. Osetila sam da gaji enormne simpatije ka meni. Izlazili smo, išli na večere i pića, koketirali – setno se priseća Ajnfaltova.

Matej Periš
foto: Nemanja Nikolić, Uroš Arsić, Printscreen

Uprkos razlici u godinama, Olja ističe da joj je Matej delovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić.

– Pre nekoliko godina, putem društvenih mreža, Matej mi se javio. Dopali su mu se performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao. Počeli smo da se dopisujemo i to je trajalo godinama, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali – kaže nekadašnja učesnica rijalitija i dodaje da joj je mnogo žao što se Matej i ona nikada nisu fotografisali.

Olju je jako potreslo što su se obistinile najcrnje slutnje Matejeve porodice i prijatelja.

– Bio je vredan mladić, celog leta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju. Pribojavala sam se istine, a sada je živimo. Izgubila sam više od prijatelja. Iako je bolno, mislim da će njegovoj porodici biti na neki način lakše sada kada više ne žive u neizvesnosti – kaže Ajnfaltova.

Matej joj je, kaže, često govorio o svojoj porodici, kako živi s mamom, kao i da izuzetno poštuje oca.

– Tako je bilo i tokom naše poslednje konverzacije kada sam ja snimala performans ispred muzeja u Splitu. Uslikala sam se ispred broda koji se zove „Bakar”, a koji za porodicu Periš, prema Matejevim rečima, ima posebnu i sentimentalnu vrednost – navodi Olja.

1 / 3 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.