NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE KOŠTAO STAJLING ĆERKE SAŠE POPOVIĆA: Ovo je prosto za DIVLJENJE!
Foto: Printskrin: Instagram/alexx_23p

svaka čast!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE KOŠTAO STAJLING ĆERKE SAŠE POPOVIĆA: Ovo je prosto za DIVLJENJE!

Aleksandra, ne voli da se eksponira u javnosti a poznato je da je studirala dva fakulteta. Na iznenađenje mnogih napustila oba i odlučila da završi kurs za manikir.

Objavljeno:

Saša Popović i njegova supruga Suzana, organizovali su danas gala veselje povodom venčanja pevačicinog sina iz prvog braka, a veliku pažnju privukla je Popovićeva ćerka, Aleksandra i njen stajling.

1 / 3 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Naime, Aleksandra je za ovu priliku odabrala plavo odelo u animal printu i ogrlicu sa kamenom u istoj boji, a kosu je ofarbala u narandžasto.

Iako Popović važi za jednog od najbogatijih ljudi u našoj zemlji, njegova naslednica i te kako je skromna - što je dokazala svojim stajlingom za svadbu.

Komplet koji je obukla, ona je kupila u jednoj popularnoj radnji brendirane garderobe, ali pristupačnoj gotovo svakoj devojci.

Sveukupno za svoj autfiti, Popovićeva ćerka potrošila je čak manje od 200 evra, tačnije 21.200 dinara.

Kako se Aleksandra sredila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 2 Foto: Printskrin: Instagram/alexx_23p

Inače, Aleksandra, ne voli da se eksponira u javnosti a poznato je da je studirala dva fakulteta. Na iznenađenje mnogih napustila oba i odlučila da završi kurs za manikir.

I sama Suzana je nedavno govorila o svojoj deci, sinu Danijelu i ćerki Aleksandri, te istakla da ne vole da se eksponiraju javnosti.

- Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo - rekla je Suzana.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.