KO JE ATRAKTIVNA BRINETA KOJU GRLI DUŠKO TOŠIĆ?! Fotografiju su svi KOMENTARISALI, jako su BLISKI!
Foto: Instagram printscreen/duskotosic

AUUUU!

KO JE ATRAKTIVNA BRINETA KOJU GRLI DUŠKO TOŠIĆ?! Fotografiju su svi KOMENTARISALI, jako su BLISKI!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno:

Poznato je da se Jelena Karleuša više ne nalazi na listi ljudi koje Duško prati na Instagramu, a ni njegov profil nije među onima koje prati pevačica.

Budući da se još uvek ne zna u kakvom je odnosu poznati par, podsetićemo vas kako je izgledalo njihovo bajkovito venčanje.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Print Screen Youtube/Jelena Karleusa

Tek što je bio prešao dvadesetu, uspeh Duška Tošića počeo je da se uvećava. Naime, u januaru 2006. godine iz OFK Beograda, gde je proveo četiri godine, prešao je u francuski klub Sošo. Upravo u tom periodu, kada mu je bila 21 godina, otpočeo je romansu sa već veoma popularnom pevačicom.

Nakon dve godine zabavljanja zaljubljeni par obelodanio je vest da će se venčati tačno na dan godišnjice svoje veze, 28. juna.

Svadba Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila se pre 13 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Detalji proslave koja je tog 28. juna 2008. godine mnogima ostala upamćena kao najbolja zabava na kojoj su bili, javnosti su manje poznati.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/Jelena Karleusa

Kada je svom emotivnom izabraniku sa kojim je u tom trenutku već dve godine bila u srećnoj vezi Jelena Karleuša izgovorila sudbonosno "Da", bila je u sedmom mesecu trudnoće, a ispod srca nosila je svoju prvenicu Atinu.

Za jednu ženu u drugom stanju planiranje najvažnijeg dana u životu bio je izuzetno zahtevan i dramatičan poduhvat, jer hormoni čine svoje, a spisak obaveza je prilično dugačak. Ipak, Jelena, za koju gotovo ništa nije nemoguće, želela je tog dana bajku, u koju je uložila i poslednji atom snage.

1 / 8 Foto: Dragana Udovičić

- Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki - govorila je tada.

Imaju i dve ćerke, a sada sa sigurnošću možemo da kažemo da Duško ima najjaču ribu u Srbiji!

Malo ko zna da u fudbalerovom životu postoj još jedna žena koja je bila tu za njega i Jelenu u svim životnim situacijiama.

Katarina Tošić, rođena sestra fudbalera Duška Tošića, veoma je bliska s bratom i njegovom porodicom, a domaći mediji su pisali kako je ona bila uz fudbalera i pevačicu u njihovim teškim trenucima u životu.

Katarina Tošić, Duško Tošić
foto: Printscreen Instagram/katarinatp81

Kako se pisalo, ona je u izuzetnim odnosima sa svojom slavnom snahom Jelenom Karleušom, a odlično se slaže s bratanicama Atinom i Nikom, koje je navodno često čuvala. Posebno je interesantno to koliko mlađa ćerka poznatog para podseća upravo na svoju lepu tetku.

Na njenom profilu na Instagramu može se videti da neretko boravi u Duškovoj i Jeleninoj vili, kao i da im se neretko pridruži na putovanjima, a neretko je ponosno delila i fotografije bratovljeve porodice.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.