PEVAČICA PRETI TUŽBOM: Rešila da UĆUTKA Maju Marinković!
Maja, Foto: Printscreen Premijera

haos

PEVAČICA PRETI TUŽBOM: Rešila da UĆUTKA Maju Marinković!

Ljute rivalke nastavljaju svadju

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge", pevačica Sandra Čaprić žestoko je odgovorila na prozivke Maji Marinković i tom prilikom zapretila starleti tužbom.

Maja Marinković
foto: Instagram

Maja je, naime, nedavno gostovala u emisiji u "Pitam za druga", gde je izvređala nekadašnju rijaliti cimerku, pevačicu Sandru Čaprić, koja se zbližila s njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

"Neki nebitnjakovići koje ni mama i tata ne prepoznaju. Ako si boje bež ne zračiš i nikada nećeš biti zvezda. Nije istina da sam je zvala i pretila. Kada mačke nema, miševi kolo vode, oni su miševi, ja sam mačka, treba da ostanu u rupi i budu mirni. Treba da mi se zahvale zbog emisije i što su bili na portalima preko mog imena. Ovom prilikom bih pozdravila Deniz koja je odlično opisala izgled i vokalne sposobnosti Sandre Čaprić", rekla je Marinkovićeva, a tim povodom oglasila se Sandra za Pink.rs, koja nije ostala imuna na ove reči.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

"Te starlete, fufice, fufače, kako se zovu već te, što imaju tarificu... Nek napumpaju još malo balona, fali Maji još malo kubika da stavi, ali u mozak. Inače, uskoro idem na rođendan kod Ane Korać, kod idola od blede kopije roze boje, a te kopijice će ići na sud. Ja zaista nisam htela da se bavim stokom i fuficama, ali uskoro će dobiti ono što su tražile. Imam ozbiljne dokaze protiv njih, bolje da me ne čačkaju, a na sudu ćemo se videti".

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.