STARIJA ĆERKA IVANA IVANOVIĆA VIŠE NIJE ISTA OSOBA: Izrasla u EKSTRAVAGANTNU LEPOTICU, jel nas ovo OČI VARAJU?!
Foto: Instagram

promena!

STARIJA ĆERKA IVANA IVANOVIĆA VIŠE NIJE ISTA OSOBA: Izrasla u EKSTRAVAGANTNU LEPOTICU, jel nas ovo OČI VARAJU?!

Izgled Staše Ivanović ne prestaje da se komentariše

Objavljeno: 12:20h

Starija ćerka Ivana Ivanovića nedavno je zakoračila u svet odraslih, a čini se da u mladosti i slobodi uživa punim plućima.

Sudeći po njenom "Instagramu" Staša je uspešna mlada balerina, koja voli da putuje, provodi vreme sa društvom, ali i uživa u modi.

Osim što je njen stil prepoznatljiv, urban i pomalo alternativan, sada kada je punoletna, Staša je odlučila da eksperimentiše i sa svojim izgledom.

Naime, izgled Staše Ivanović među mlađim generacijama sada je glavna tema na mrežama, jer je ćerka Ivana Ivanovića drastično promenila frizuru, što je njenom licu dalo crtu ozbiljnosti, pa mnogi komentarišu da sada izgleda starije.

Ivan Ivanović
foto: Instagram printscreen/veceivan

Naime, Staša je ošišala popularni bob i na taj način osvežila svoj imidž, a na račun svog izgleda dobila je brojne komplimente.

Podsetimo, kada su 2016. godine pojedini mediji objavili da je Ivan Ivanović u ozbiljnoj emotivnoj vezi, malo ko je mogao i da nasluti da će ta priča potrajati do danas, a još manje je bilo verovatno da će voditelj zasnovati novu porodicu.

Iako se od supruge Zorice Trivić, sa kojom je dobio ćerku Stašu, razveo 2012. godine, Ivan je dugo posle toga javno pričao kako bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom, napominjući da je ona bila njegova najveća ljubav. Do pomirenja, ipak, nije došlo. Svako je otišao na svoju stranu i započeo novo životno poglavlje.

Ivan je sreću pronašao pored 12 godina mlađe Anje Petrović, rodom iz Topole. Osim što je lepa i atraktivna, Anja je i fakultetski obrazovana, a zaposlena je u jednoj velikoj državnoj firmi.

Voditelj je sa njom u 46.godini dobio još jednu ćerku.

1 / 4 Foto: Instagram/printscreen

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.