KARLEUŠA ISPROZIVALA KONSTRAKTU: Pale teške reči!
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

šok

KARLEUŠA ISPROZIVALA KONSTRAKTU: Pale teške reči!

Jelena Karleuša je ovoga puta izrekla teške reći na račun Konstrakte

Objavljeno: 22:37h

Naša pevačica Jelena Karleuša poznata je i po svom oštrom jeziku i da uvek kaže ono što misli bez obzira na sve.

Iako je isprva podržala našu predstavnicu Anu Đurić Konstraktu na Evroviziji, sada je rekla šta zaista misli o njoj.

1 / 7 Foto: Instagram

Naime, neko je na fejsbuku poredio Jelenu sa Anom, da su isto godište, i da je Jelena nekada bila zvezda dok je Ana studirala, a da se sad sve preokrenulo kao i da je Ana ta koja oduševljava svet.

Jelena na to nije ostala dužna. Osvrnula se na to da ima karijeru dugu 30 godina, da pomera granice i da se ne može porediti "sa nekim ko traje par meseci", mislivši na Konstraktu. "Da svako ko zablista u trenutku" poredi se sa njom, napisala je.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Dakle, možemo zaključiti da Jelena nije toliko blagonaklona prema našoj predstavnici i da misli da Konstraktina slava neće biti dugogo veka, već da je ovo samo jedan trenutak koji je opčinio svet.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, osvojila je peto mesto i time zabeležila veliki uspeh.

Ukrajinski predstavnik Kaluš orkestra je pobednik ovogodišnjeg Evrosonga koji se održao u Torinu. Drugo mesto pripalo je Ujedinjenom Kraljevstvu, treće Španiji, četvrto Švedskoj.

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar/milosph

Takođem, Jelena Karleuša nedavno je bila oduševljena Anom Đurić Konstraktom, te je na svom Instagram storiju podelila svoje mišljenje o našoj predstavnici na Evroviziji.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

- Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega kul lik. Baš mi se dopada - započela je Karleuša, pa nastavila:

- Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k..), ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu - napisala je JK na svom storiju.

Na kraju, Karleuša je pozvala sve da glasaju za Konstraktu.

- U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću! Go Konstrakta! Go Serbia! Go No.3!!! - završila je pevačica.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar/milosph

Mnogi su ostali zatečeni rezultatima glasanja na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022, a kada se danas oglasilo partner Evropske radiodifuzne unije (EBU) koji vrši monitoring nad glasanjem o nepravilnostima glasanja Evrovozije, ceo svet je u čudu.

Naime, oni su saopštili da su uočene nepravilnosti u glasanju šest zemalja, ali kako prenosi "Beta", nije detaljno pojašnjeno koje su to zemlje niti koje su nepravilnoti u pitanju. Mediji su spekulisali da je problem u "komšijskom glasanju", s obzirom da se zna da su problem između ostalih bile i Crna Gora i Hrvatska koje su svojih 12 poena dali Srbiji.

Konstrakta
foto: Nenad Kostić

Iz tog razloga, srpskoj predstavnici Konstrakti mogli bi da se oduzmu ti poeni koje je dobila od naših komšija. Tim povodom se oglasio Evrovizijski tim Crne Gore, koji je u saopštenju naveo da je glasanje u studiju Radio televizije Crne Gore "proteklo u redovnoj proceduri, a nakon toga uredno overeno od strane EBU", te da ne vide razlog za sumnju u bilo kakav oblik neregularnosti. Oni očekuju "detaljan" odgovor EBU.

Generalni direktor RTCG Boris Raonić kazao je televiziji "Vijesti" da je pisao Evropskoj radiodifuznoj uniji i tražio objašnjenje. On je rekao da će, ukoliko se potvrdi da je crnogorski žiri isključen, pokrenuti proceduru u skladu sa tim i o svemu blagovremeno obavestiti javnost, prenosi "Beta".

Bonus video:

00:11

Jelena karleuša uživa u luksuzu

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.