JELENA JANKOVIĆ NAPUSTILA PORODIČNO GNEZDO: Godinu dana od rođenja ćerke, ostavila i dete i supruga!
Foto: Dragan Kadić

promena!

JELENA JANKOVIĆ NAPUSTILA PORODIČNO GNEZDO: Godinu dana od rođenja ćerke, ostavila i dete i supruga!

Rastali se Jelena Janković i Branko Barać samo godinu dana od rođenja ćerkice Une

Objavljeno: 23:20h

Samo što su kao skladna i srećna porodica proslavili prvi rođendan ćerke Une, rastali se Jelena Janković i Branko Barać.

Naime, požrtvovani otac i suprug ostao je sa ćerkicom, kako bi omogućio svojoj supruzi da spakuje kofere i otputuje na važno službeno putovanje.

Naime, Jelena Janković na kratko je napustila porodično gnezdo kako bi u Americi bila prisutna kao gost na jednom teniskom događaju.

Novopečena mama posle duže pauze posvećeno je govorila o tenisu i blistala je u šik narandažstom odelu, koje joj je savršeno pristajalo. Pa ipak, ovo putovanje bilo je kratkog daha, a Jelena je jedva dočekala da se vrati u zagrljaj svom suprugu i ćerkici Uni.

Podsetimo, privatnost Jelene Janković već dugo je velika misterija, zato je pre nekoliko dana mnogima na lice izmamila osmeh informacija da je s uživanjem proslavila ćerkin prvi rođendan, kao i da je mezimici dala ime Una.

1 / 5 Foto: instargam/tennis_under_the_stars

Ko je Branko Barać?

Paru povučen život očito veoma prija, međutim, kako je Jelena javna ličnost, doktoru zasigurno nije bilo lako na početku njihove ljubavi.

Interesovanje javnosti je bilo ogromno, pa se naširoko pisalo o tome kako su se, na primer, njih dvoje upoznali. Naime, dečko Jankovićeve radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nako što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus 2020. godine, prenosi dalje „Blic". Njihov odnos počeo je strogo profesionalno, ali nije prošlo mnogo vremena dok se i ljubavne varnice nisu pojavile.

Barać je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, on je imao javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na Univerzitetu u Beogradu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije.

Branko Barać
foto: Youtube printscreen

Bonus video:

00:35

DAMA PORED KAMINA: Jelena Janković u pozi najčuvenije slike Paje Jovanovića! Kurir TV

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.