Poslali smo novinare na tajnu sving žurku u srcu Beograda: Šokiraće vas kako su se tamo proveli! (FOTO) (VIDEO)

Ludo i nezaboravno

Poslali smo novinare na tajnu sving žurku u srcu Beograda: Šokiraće vas kako su se tamo proveli! (FOTO) (VIDEO)

Razuzdana žurka na kojoj se partneri razmenjuju, grupni seks, kožni kaiševi, lanci... Ne, nije siže nekog erotskog filma, već atmosfera iz elitnog svingerskog kluba u koji vas vodi Espreso
Objavljeno: 25.01.2016. 22:30h

Verovatno niste ni znali da srcu Beograda postoji klub u kojem se partneri slobodno razmenju i vode ljubav na očigled svih prisutnih. Otkrivamo šta je potrebno da uđete u klub elitnih svingera! Da li biste se usudili? (VIDEO) Reporteri Espresa bili su na jednoj svingerskoj žurci. Pošto im je nije bilo dozvoljeno da fotografišu donose vam autentičnu atmosferu sa nje sa svim detaljima.

ONA Trema je počela već pred vratima podruma u kojem je klub
Vrzmaju mi se misli po glavi, "šta ako hoću da odem?" "šta ako me neko napadne?", "šta ako...". Misli mi prekidaju neobična muzika i raznobojna svetla. kafićima Što dublje zalazimo svetla su sve prigušenija. Oko nas crvena koža i gej himne. E, to je već šok!
Đakuzi...za parove koji vole da se opuste. Pored njega - krevet, za opuštanje i za "nešto više" novinarka Sto za masažu i sprave za mučenje. Kožni kaiševi, ovoga puta crni, privezani na lance, vise sa zida. Za sve to vreme, u svakoj prostoriji na velikom ekranu bili su pušteni pornići sve je u ogledalima. Valjda da se vidi "ko šta" i "ko koga"
u glavi mi se vrtela misao "Beži odavde, ko zna šta ćeš videti" seks uglađeni muškarac od 50 godina, njegova žena, devojka u leopard printu, konobar i zgodna plavuša sada su bili ko od majke rođeni. Svi su bili goli, mazili se i ljubili. Čujem glas koji mi kaže "Hajde, dođi i ti"
Foto: nema mesta za nafurane ribe koje nameštaju sise, perike i puće usne. Nema isfoliranih momaka koje prave selfije Đuskala sam sa devojkama i momcima kao da ih znam celog života seksualnost
Devojka, koja đuska kao čigra, uhvatila me oko struka, privukla sebi i počela da se trlja Pipa me po grudima bez pardona. I dok bih joj u dugoj situaciji za tako nešto otkinula ruku, sada sam je pustila Ne moraš da budeš svinger da bi tamo otišao. Ne moraš da imaš seks ni sa kime. Ti ljudi nisu neki ludaci i čudaci - oni su samo slobodnijih shvatanja ON: primećujem mnogo znatiželjnih pogleda sa strane u svim prostorijama na video-bimovima pornići hard-kor produkcije Pitam "Da li je šou počeo?". Gazdarica grabi koleginicu i mene za ruku i vodi nas kroz hodnik "šta li nas tamo tačno čeka?" Grupnjak uživo! Odvijao se ispred naših očiju! Više njih uživa u čarima seksa na krevetu. Levo su se zadovoljavale dve ribe, desno momak i devojka. Viče nam "Hajde i vi!"... Zovu nas i ostali! U pustolovinu se nismo upustili, a nisam ni toliko bio šokiran viđenim počinjemo da đuskamo. Dolaze novopridošli i pridružuju nam se. Krećem priču sa prelepom plavušom Fejsu Do mene dolaze dve ženske, igraju sa mnom i kreću da me hvataju za intimne delove. Upuštam se u igru. Dobijam komentar "odličan si"...
Jedna ispred mene, druga iza - san muškarca! više se ne zna ko sa kim igra, ko koga dira Đuskamo sa njom i odjedanput krećemo da je hvatamo za grudi Nema ništa protiv, štaviše, vidno uživa. Onima slobodnijih shvatanja preporučujem da probaju. Neće se pokajati!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media