NADA MACURA BRUTALNO PONIZILA MAJU MARINKOVIĆ UŽIVO U EMISIJI: Ovakve reči NIKAD nismo čuli od nje!
Foto: printscreen

hit

NADA MACURA BRUTALNO PONIZILA MAJU MARINKOVIĆ UŽIVO U EMISIJI: Ovakve reči NIKAD nismo čuli od nje!

I to Zoru Dobričanin Nikodinović, pevačicu Katarinu Živković, doktorku Nadu Macuru, rijaliti zvezdu Maju Marinković i košarkašicu Milicu Dabović

Objavljeno: 22:20h

Kao i svake subote na programu televizije ''Pink'' je novo izdanje kultne emisije ''Magazin In'', koja već 20 godina beleži rekordnu gledanost milionskog auditorijuma, a autorka i voditeljka Sanja Marinković je i ovog puta ugostila više nego aktuelnu ekipu.

I to Zoru Dobričanin Nikodinović, pevačicu Katarinu Živković, doktorku Nadu Macuru, rijaliti zvezdu Maju Marinković i košarkašicu Milicu Dabović.

Dame su otkrile da li su se nekada u ljubavi pravile gluplje nego što jesu zarad neke koristi, a doktorkka Nada Macura je citirala Frojda, što je voditeljka shvatila kao prozivku Maje Marinković.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/ticamaksimovic

Potpuno odsustvo stida je glupost, to je Frojd rekao - rekla je Nada Macura, našta se nadovezala voditeljka rekavši da u tome prepoznaje upravo Maju Marinković.

Jesam, pa da! Definitivno kada sam bila u tim ljubavnim odnosima javno pred kamerama, nisam imala osećaj da me neko gleda. Kada radim neke stvari koje nisu prijatne, slažem se. Ali to je zbog prevelike emocije u datom trenutku, nisam razmišljala kakav ću pečat ostaviti - dodala je Marinkovićeva.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.