DA LI JE MOGUĆE?! Oglasila se majka rijaliti učesnice: Ako nije Ivan OTAC DETETA NE ZNA KO BI MOGAO BITI!
Sofija Una, Foto: Kurir TV

rijaliti

DA LI JE MOGUĆE?! Oglasila se majka rijaliti učesnice: Ako nije Ivan OTAC DETETA NE ZNA KO BI MOGAO BITI!

Volela bi da postane baka!

Objavljeno:

Sofija Una Manić otkrila je da sumnja da je trudna, a tim povodom za Kurir se oglasila njena majka Milena.

Sofija Una je u emotivnj vezi sa striperom, Ivanom Neškovićem, sa kojim je pomislila da je u drugom stanju, ali je on negirao da su oni imali seksualne odnose tokom učešća u rijalitiju. Majka Sofije Une je priznala da bi volela da postane baka, ali i da ne zna sa kim je njena ćerka u drugom stanju.

- Još uvek ne znam da li je zaista trudna. To je njen odabir i ja ga podržavam, volela bih da dobije bebu... Svakako Uni po godinama jeste vreme za dete, a ovo ostalo... to je već na njoj... Čudno mi je da je Ivan rekao da nisu spavali zajedno i da dete nije njegovo, ja bih prvo pomislila da je on otac, to jed logičan sled događaja, ne znam ko je od njih dvoje upravu. Ako Ivan nije otac, ne znam ko bi moga da bude ... Koliko ja znam ona nije imala neku vezu pre ulaska u "Bar". -rekla je Milena, a onda prokomentarisala i potencijalnog zeta:

1 / 5 Foto: Kurir TV

- Ne znam šta da kažem za Ivana, nisam oduševljena. On je možda zaista dobar dečko, ali mislim da nije za moju ćerku. Po mom mišljenju on je nezreo veoma i veliki je ženskaroš, ali nemam ja pravo da sudim. - zaključila je ona

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.