STEFAN KARIĆ PONOVO BRANI DALILU: Popustile mu kočnice pa nikad BRUTALNIJE napao Maju, Miljanu i Cara!
Foto: Printscreen

pade uvreda

STEFAN KARIĆ PONOVO BRANI DALILU: Popustile mu kočnice pa nikad BRUTALNIJE napao Maju, Miljanu i Cara!

Sprdala si se sa Krletom? Ljubila si se sa njim - ubacio se Karić

Objavljeno:

U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobio Lepi Mića.

Dalila je bila jako licemerna i bezobrazna prem asvom mužu, slično je Car uradio Dalili. To su prva dva mesta koja su jako upečatljiva. Za treće mesto ima dosta kandidata... Majo, od mora loših stvari tebe neću da izaberem. Imao Irmu koja je za Dalilinu majku govorila najgore, a sad je brani. Ja nisam Miki koji neće da se zamera sa vama, jer on ima kratak fitilj. Majo, deliš emociju sa čovek koji te najstrašnije vređa, to je vaš izbor. Ja sam se ovde posvađao sa Markom i mi i dan danas ne goovrimo, treba vreme da prođe da bi to došlo na svoje. Sale, Dalili si rekao najstrašnije stvari, vi ne možete da budete dobri. Navijali ste licmereno da Zola iz*ebe Deniz, a kad je ušao u priču sa Nevenom patite i žalite Miljani. To je grupno licemerstvo i najpodlije što radite. Moram Gruju da navede, pričao sam mu 100 puta. ti si vozio to je licemerno, kažeš ili Mima ili žena,a ne da voziš levo i desno. Spavaš kod Mikija za koga si govorio sve najgore - govorio je Mića.

Naredni je glasao Stefan Krstović Krle.

Počeću od Nevene, prema meni je ispala licemer... Pričala mi je priču neke bajke, a uveče radila drugo. Ja bih sa tobom ovo, ono... Znam da je pričala pojedinima, jedno priča, a drugo radi -

Meni si pričala da ti je Krle neozbiljan, nisi mi delovala da se sprdaš - dodala je Matora.

Sprdala si se sa Krletom? Ljubila si se sa njim - ubacio se Karić.

Druga soba je Dalila, ispala je licmerna prema Dekiju. Viki, je l' si ti videla naš poljubac? Nije to bio poljubac jezikom - nastavio je Krle.

Krle me je uhvatio za glavu i poljubio, a ti Stefane ako si video nešto drugo reci - odbrusila je Nevena.

Nju je zabolelo šta sam rekao da ovakvim ima koliko hoću. Druga osoba je Dalila prema Dejanu, a treća osoba šargarepa, branila, pa pljuvala. koga ona brani bolje bežite - govrio je Krle.

Naredni je glasao Stefan Karić.

Svi o kojima ste pričali ono sada spvaju. Ja ne bih podigao jednu flašu, oni treba da nas bude, a mi da čistimo za njima. Je*em usta i Caru, Maju i Miljanu. Ko bude podigao flašu je najveća pi*ketina, sami treba da čiste svoja go*na. Ja ću da se is*enjam, a Sandra Rešič će da pokupi. sledeći vođa ako ne bude stavio za potčke Dalilu i Cara je najveća pi*ka. Najveći licmeri su Dalila, Car i Miljana - govorio je Karić.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.