TAKI VIŠE NIJE NI ZA CARA? Oglasio se nikad BRUTALNIJE i iskreno progovorio o Majinom ponašanju u novoj sezoni!
Foto: Printscreen

opa

TAKI VIŠE NIJE NI ZA CARA? Oglasio se nikad BRUTALNIJE i iskreno progovorio o Majinom ponašanju u novoj sezoni!

"To je već njihova uobičajna stvar, šta da kažem..."

Objavljeno:

Nakon što je između Maje Marinković i Filipa Cara sinoć nastao opšti haos za vreme emsije "Gledanja snimaka", te su se glavni akteri jurili po velelepnoom imanju u Šimanovcima i čašćavali jedno drugo žustrim uvredama, za medije se oglasio Radomir Marinković Taki, otac intrigantne zadrugarke, koji je otkrio kako gleda na celokupnu situaciju.

Kako Taki kaže, Maja je bila isprovocirana, ali da vrlo dobro poznaje svoju ćerku, te je siguran da ne bi uradila ništa loše kako bi povredila Filipa.

To je već njihova uobičajna stvar, šta da kažem... Ne bi ona njega nikad povredila, zna vrlo dobro gde se nalazi. Car je nju malo isprovocirao, ona ga je malo zapašila, ali ga nikad ne bi udarila - priča Majin tata, pa dodaje:

Ja uopšte nisam više za tu vezu, ako si sa nekim, onda nema toga, ako nisi, svako na svoju stranu i ćao, doviđenja. Mislim da treba da preseče to sa njim, jednostavno, ili možemo zajedno ili ne možemo. Tamo ima mnogo lepih i finih momaka, ali njihov odnos je buran, ipak je to neka ludačka energija između njih, siguran sam - zapaža Taki.

Taki
foto: Printscreen

Marinković se osvrnuo i na Marka Janjuševića Janjuša i na priču da se Maja njemu redovno smeška, kao i da je bivši košarkaš željan "kadra".

Janjuš to radi danima, sa strane voli da pecka. Ma, ko se kome smeška, to je zatvoren prostor, sediš za crnim stolom, moraš negde da pogledaš, moraš da prođeš kroz kuću, oni ipak žive zajedno. Isto kupatilo, ista kuhinja, spavaća soba... To je van pameti, pravi priču na osnovu nekog pogleda ili osmeha, ja sam ipak čovek koji kapira neke stvari - direktan je bio Taki za Pink.rs.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.