MIRKA VASILJEVIĆ ZLOSTAVLJANA: Hitno je tražila pomoć!
Foto: Nemanja Nikolić

šok

MIRKA VASILJEVIĆ ZLOSTAVLJANA: Hitno je tražila pomoć!

Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević danas živi mirnim, porodičnim životom i uživa u ulozi majke i supruge, a jednom prilikom za domaće medije otkrila je da je u ranoj mladosti trpela velike neprijatnosti.

Naime, uprkos brojnim lepim trenucima, Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica jednom prilikom.

Podsetimo, Mirka je u braku sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.