MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!
Foto: Emilija Jovanović, Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

Kontroverzna učesnica bez zadrške o svemu!

Objavljeno:
Milica Stanimirović

Rijaliti zvezda, a od skoro i pevačica, Mina Vrbaški iako nije trenutno učesnica “Zadruge 5” ne prestaje da se spominje u rijalitiju, kao i u medijima. Ona je za naš portal, bez dlake na jeziku, govorila o porodici, novim pesmama, aktuelnim zadrugarima i šok temama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Mensur Ajdarpašić je Minina velika ljubav. Njihova turbulentna veza bila je takva i u Zadruzi, ali i u stvarnom svetu. Iako su se voleli, nisu uspeli da svoju ljubav održe, a kako Mina navodi u to su bili umešani mnogi ljudi.

"Bilo je mnogo lepih trenutaka, mnogo ružnih. Ali ne bih sebi ovo ponovo dopustila. Znam koliko je on propatio, znam koliko sam ja. Koliko sam propala u fizičkom smislu, koliko je on postao psihički labilniji. Mi smo bili zavisni, pa smo se od zavisnosti lečili. On se lečio od ovog odnosa, ali i ja. Išla sam kod psihijatra, tražila sma pomoć jer je bio previše posesivan odnos, turbulentan. Njegova podržka mene ne voli, oni su mnogo uticali na naš odnos. Da nije bilo njih naša veza bi trajala", rekla je Mina za Espreso.

Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je za naš portal prokomentarisala i njegovu novu vezu sa Milicom Veselinović.

"Mislim da je on u tu vezu ušao iz inata. On konstantno govori o meni. Kako sam ga ja više volela, kako sam ja ovo, kako sam ja ono. Mislim da veza Milice i Mensura nije prava. On kao čovek je dobar, ne mogu da grešim dušu. Ali sa njim treba znati. Ja sam prema njemu postala apsolutno ravnodušna", izjavila je bivša zadrugarka za naš portal.

Zadrugarkina najveća podrška su mama Ivana i brat Boris. Javnost zna da je odrasla bez oca, ali uz neizmernu ljubav majke. Zanimalo nas je u kakvom su trenutno odnosu, budući da Mina nikada nije komentarisala svog oca u medijima.

Mina Vrbaški
foto: Emilija Jovanović

"Ja nisma sa njim ni u kakvom kontaktu. Kad je trebalo da se dođe do neke istine, nije moglo. Sada me ne interesuje da li je on tu. Da je on trebao da mi bude otac on bi bio uz mene od kako sam se rodila,a ne da mi se pojavljuje kad ne treba. Kada je baka preminula ja sam mu se javila i tražila da dođe, ali smo ušli u neku raspravu i ja sam ga izbacila iz kuće. Jer ne može neko da dođe u moju kuću da mi se dernja", rekla je Mina o svom ocu za Espreso.

Maja Marinković je nedavno gostovala u redakciji "Espresa" i izjavila u intervjuu za naš portal da "ništa zlobnije nema od Mine Vrbaški", a sada je kontroverzna zadrugarka rešila da odgovori javno svojoj koleginici.

maja marinković
foto: Aleksandra Čolić

"Meni je nje žao, ona nije imala majku pored sebe, a njen tata je nju previše razmazio. Maja nema pravo da komentariše moje ponašanje, ipak je ona oženjenog muškarca sklanjala od žene. Njena struka je da lomi glavom. Džabe operacije njene, ona misli da je ribetina, ali zamislite da ta devojka rodi sad dete, niko neće verovati da je njeno, već komšijsko jer uopšte ne liče. Ona je sad simpatična, koristi onaj njen fotošop gde iskrivi zid, ruka, kuk...", izjavila je rijaliti učesnica i pevačica za Maju, a onda joj poslala i javnu poruku:

"Majo, da te posavetujem. Bolje ti poradi na fotošopu i pronađi lepog partnera jer ako nađeš neku rugobu i rodiš dete...Pozdravljam te i želim ti svu sreću u Zadruzi."

Nakon što je tada sedamnaestogodišnja Mina Vrbaški objavila snimak za koji tvrdi da joj je poslao folker Šako Polumenta, digla se ogromna prašina. Snimak je postao viralan, a ona je ubrzo nakon toga ušla u "Zadrugu 1" i postala popularna. Zanimalo nas je da li se ikad čula ili videla sa njim nakon ove senzacije koja je njoj donela popularnost, a njemu hit pesmu.

Šako Polumenta i Mina Vrbaški
foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić

"Nismo se nikad čuli posle "Zadruge 1". Nit znam gde je, ni sa kim je, niti me to zanima. To je više bio marketing, a ja sam bila mala, mlada i neiskusna. Ali dobro, čovek ima hit posle tog skandala, tako da je svako nešto dobio", rekla je Mina o Šaku za Espreso.

Mina je za Espreso progovorila još i o ljubavnom trouglu Dalila, Dejan i Car, kao i o svojim korkecijama koje je imala na licu i telu. Sve to možete pogledati u video intervjuu ispod teksta.

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.