"ANA KORAĆ ŽENA OD PLASTIKE, MAJA MARINKOVIĆ INSTITUCIJA": Rijaliti igračica na VRUĆOJ stolici ESPRESO TVITERA!
Maja Marinković, Foto: Aleksandra Čolić

espreso tviter

"ANA KORAĆ ŽENA OD PLASTIKE, MAJA MARINKOVIĆ INSTITUCIJA": Rijaliti igračica na VRUĆOJ stolici ESPRESO TVITERA!

Maja je bez zadrške odgovarala na razne komentare

Objavljeno: 20:11h

Došlo je vreme da se i bivša zadrugarka Maja Marinković u našoj emisiji Espreso Tviter souči sa svim zlim, negativnim,ali i duhovitim i zanimljivim komentarima koji se pišu o njoj.

maja marinković
foto: Espreso

Iako nije trenutno učesnica “Zadruge 5” ne prestaje da se spominje u rijalitiju, kao i u medijima:

"Maja je učesnik iako nije prisutna. A kada bude ušla, kako je otkrio Car, za 20 dana - biće španska serija sledećih meseci oko ove dvojice i nje u 5. brzini."

- Slažem se sa tim da iako nisam prisutna, kao da sam tu jer sam glavna tema svaki dan. A ako uđem, biću još žešća - odgovorila je Maja.

Maja Marinković, taki tadža, Taki i Maja, Taki Marinković
foto: Aleksandra Čolić

S obzirom na to da Maja izbegava da priča na temu Ane Korać i o tome da joj je ona inspiracija što se oblačenja tiče, ovo je retka prilika gde možemo da čujemo da joj je uopšte spomenula ime:

"E ovako, Ana Korać - žena od plastike. Toliko sujetna, ljubomorna i neostvarena, kao ignoriše Staniju. Ni ime nije mogla da prevali preko usta. Za nju je Maja M. od večeras institucija. Pa dobro, opušteno."

Šta da vam kažem, svako od njih ima svoje mišljenje. I tu noć su (kada je bila Zadrugovizija) pokušavali da me isprovociraju na svakojake načine, ali mislim da je Filip Car u toj situaciji objasnio. Tako da mislim da je svima sve jasno - glasio je Majin odgovor.

Ostale škakljive tvitove kao i odgovore rijaliti zvezde pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Maja je nedavno bila gošća Espreso portala i u specijalnom intervjuu otkrila sve detalje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, abortusu, svađi sa Brendonom, poređenju sa Anom Korać, kao i da li će ona i njen otac Radomir Marinković Taki ući u poslednju sezonu “Zadruge”.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.