IVA ZA ESPRESO OGOLELA DUŠU O TROJKA AFERI! UDARILA NA BIVŠE:"Apsurd je da priča o mojim odnosima od pre 6 godina"!
Iva Grgurić, Foto: Emilija Jovanović

ekskluzivni intervju!

IVA ZA ESPRESO OGOLELA DUŠU O TROJKA AFERI! UDARILA NA BIVŠE:"Apsurd je da priča o mojim odnosima od pre 6 godina"!

Bivša rijaliti učesnica i pobednica Zadruge 3 eksluzivno za Espreso ispričala je bez zadrške detalje svog privatnog života.

Objavljeno: 18:39h

Pobednica Zadruge 3, Iva Grgurić, odavno je san svakog muškarca. Od kada se pojavila, dobila je epitet jedne od najzgodnijih devojaka na ovim prostorima. Sinoć se našla u jeku skandala zbog "se*s afere" i paralelne veze, te je ovim povodom rešila da stavi tačku na nagađanja i ispriča svoju stranu priče ekskluzivno za naš portal.

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

Naime, bivši fudbaler Dino Dizdarević u "Zadruzi 5" pričao je o prošlosti naše gošće, zbog čega će se, po svemu sudeći, naći na optuženičkoj klupi. On je, između ostalog, rekao da je Iva paralelno bila u vezi sa starijim biznismenom u sedmoj deceniji i sa Marinkom.

- Meni je apsurdno da ljudi pričaju o mom se*su koji se desio pre 6 godina. Pritom, Dino je malo priglup i naivan dečko, koji je uz nagovor Đedovića, kojem sam očigledno bolna tačka jer, pretpostavljam da sam se sviđala njegovom bivšem dečku pa je zato kivan, krenuo da plasira priču. Istina je da smo mi putovali zajedno i išli na to more, ali tu ima i toliko neistine - kazala je Iva za Espreso.

Iva Grgurić
foto: Emilija Jovanović

Lepa Hrvatica o bivšem partneru Stefanu Kariću nije imala pozitivnih reči, pa je za naš portal iskreno govorila o njemu i njegovoj porodici sa kojima nije u dobrim odnosima:

- On ima roditelje koji njim upravljaju kao da je marioneta i koji su ga pustili u taj rijaliti jer kad već ne mogu oni sa 60 godina, ajde ti onda sine a ja ću tobom da upravljam a ovaj mali ne zna da bekne i da sastavi prosto proširenu rečenicu. Što bih ja bila ljubomorna na malenog dečačića? - bez ustručavanja kaže Iva, pa nastavlja:

- Njega iskreno ne smatram kao svog bivšeg. Moji bivši su stvarno momci sa stavom i karakterom, ne neki beskičmenjaci koji se brane paštetom - zaključila je Iva a potom se zacenila od smeha zbog ove konstatacije.

Iva Grgurić
foto: Emilija Jovanović

Za razliku od Stefana, o bivšem dečku Filipu Đukiću ima lepo mišljenje:

- Nisam kivna, nemam zlobu u sebi. Zašto bih ga mrzela ako sam ga nekada volela? Filip je moj dobar drugar. Nekada je bio nešto više, ali više nije. Nemamo komunikaciju ni potrebu da se stalno čujemo. Uvek sam mu tu na raspolaganju - objasnila je Grgurićeva.

Ceo intervju sa atraktivnom Ivom pogledajte u videu ispod:

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/A.A/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.