SAD MU JE PREKIPELO! DEJAN SAZNAO DA SU SE DALILA I CAR POLJUBILI: Ona KONAČNO priznala emocije, SKINULA BURMU
Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

kriza

SAD MU JE PREKIPELO! DEJAN SAZNAO DA SU SE DALILA I CAR POLJUBILI: Ona KONAČNO priznala emocije, SKINULA BURMU

Priznala emocije prema Caru, svi u šoku!

Objavljeno:
  • 20

Dalila i Dejan Dragojević sinoć su imali novu bračnu svađu u "Zadruzi 5".

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Dalila je rekla da joj je Dejan vratio burmu i da ju je oslovio devojačkim prezimenom.

- On sve sam radi, sam vraća burmu, sam menja moje prezime. Ja nisam skinula burmu, nisam vratila devojačko prezime. Bolje da on možda odgovori. Ja svoje devojačko prezime nisam zaboravila, moj otac nije bio za to da ga promenim, hteo je da ostavim svoje ili da dodam. Ali ja to nisam želela, htela sam da bude kao Dejanovo. Ja najviše volim kad se nadmudrujem sa nekim, nego kad je neka frka. Danas je bilo to neko nadmudrivanje kod bazena, ja sam mu rekla: "Dejane Dragojeviću", a on kaže: "Reci, Dalila Mujić". Tad sam otišla, mislim... - rekla je Dalila.

Ona je dodala i da joj nije lako da zatraži razvod od svog supruga Dejana, iako su joj se pojavila osećanja prema Filipu Caru.

- Ne može se to tek tako reći preko noći. Ljudi, da ste čuli današnji razgovor, to nadmudrivanje... Danas je rečeno sve o meni i njemu - objasnila je Dalila.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zadrugari su u sinoćnoj emisiji saznali da su se Dalila i Filip Car poljubili preko labela, njen suprug Dejan je ostao bez teksta, dok su ostali ukućani bili u šoku, a ona je bez ikakve šifre priznala sva osećanja prema Caru.

Voditelj je postavio pitanje Dalili za šifre koje koristi sa Filipom, a ona je nasmejano rekla da Cara voli i bez šifre što je sve ukućane šokiralo, dok se Filip sve vreme ponosno smejao.

Dalila Dragojević
foto: Print Screen Youtube

Dejan Dragojević se tokom emisije prvi put javno obratio gledaocima i poručio im da ga više ne interesuje Dalila, pa rekao da ne želi više kontakt sa njom i ovim rečima stavio tačku na njihov odnos:

- Rekao sam: "Da mogu da vratim vreme, ne bih ništa promenio, jer tad ne bih bio ja ja". Nisam takav, niti me to interesuje. Ljubav se podrazumeva, za intimne odnose sam pričao da nije toliko bitna stvar i presudna. Posle odnosa moraš sedeti, popričati... Odnos traje određeni period, a posle toga ide život i funkcionisanje, komunikacija. To sam ja rekao kako globalizujem ljubav - rekao je Dragojević.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović
12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media